Завантаження ...
banner
banner

Звіт поліції: двоє загиблих за тиждень

Відео.
Як повідомив інспектор штабу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко, минулого тижня до них надійшло 230 заяв і повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших дій

Звіт поліції


Як повідомив інспектор штабу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко, минулого тижня до них надійшло 230 заяв і повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших дій.

Із них до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 40 кримінальних проваджень. Серед них: убивство (1), зберігання наркотиків (1), злочини проти довкілля (2), спричинення тілесних ушкоджень (5), крадіжки (18), незаконне поводження зі зброєю (1), шахрайство (2) та інші.

Минулого тижня по адміністративній практиці правоохоронцями було складено 106 протоколів. Із них по лінії ДАІ внесено 37 протоколів. 

Серед резонансних подій - два вбивства:

19 лютого надійшло повідомлення від охоронця ЗОШ №9, що на території школи без ознак життя було виявлено тіло невідомого. Прибувши на місце події, поліція встановила особу загиблого. Встановлено, що потерпілому завдали тяжкі тілесні ушкодження, від яких він і помер. Наразі проводять слідчі та оперативно-розшукові дії.

Читайте також: Кримінальна неділя: у Ніжині сталося два вбивства за один день

Також у той же день, у вечірній час, сталося вбивство. Місцевий житель спричинив тілесні ушкодження своїй матері ножем, від чого вона й померла. Злочинця затримано. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: