Завантаження ...
banner
banner

Від сьогодні в 5 районах Чернігівщини можна оформити нові ID-паспорти

З 1 березня в п’ятьох територіальних підрозділах міграційної служби Чернігівщини можна буде оформити паспорт громадянина України в формі ІD-картки та закордонний паспорт

ID- паспорти


З 1 березня в п’ятьох територіальних підрозділах міграційної служби Чернігівщини можна буде оформити паспорт громадянина України в формі ІD-картки та закордонний паспорт.

Про це повідомила головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Управління державної міграційної служби України в Чернігівській області Альона Шевченко.
 
Від сьогодні в п’яти районах області, а саме: Бобровицькому, Куликівському, Корюківському, Носівському та Сосницькому повністю завершено роботи із встановлення та підключення робочих станцій для оформлення й видачі паспорта громадянина України в формі картки, що містить безконтактний електронний носій та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
 
Отож оформити паспорти нового зразка можна буде за адресами:

Бобровицький районний сектор – м. Бобровиця, вул. Незалежності, 28а;
 
Куликівський районний сектор – смт Куликівка, вул. Миру, 95;
 
Корюківський районний сектор – м. Корюківка, вул. Зарічна, 7;
 
Носівський районний сектор - м. Носівка, вул. Центральна, 15;
 
Сосницький районний сектор – смт Сосниця, вул. Виноградського, 32.
 
Варто зазначити, що з 1 березня 2017 року, відповідно до вимог чинного законодавства, у зазначених вище підрозділах, буде припинено оформлення паспорта громадянина України у вигляді книжечки.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Меблі

Меблі

Меблі