Завантаження ...
banner
banner

Звіт поліції за тиждень: грабіж і напад на студента біля гуртожитку та 17 крадіжок

Відео.
Як повідомив інспектор штабу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко, за минулий тиждень до них надійшло 224 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій

Звіт поліції за тиждень


Як повідомив інспектор штабу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко, за минулий тиждень до них надійшло 224 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій. 

До Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено 39 кримінальних проваджень: 2 грабежі, 17 крадіжок, 5 спричинень тілесних ушкоджень, 3 підробок документів, 4 ДТП з травмованими особами, 4 шахрайства. 

Серед резонансних подій Максим Терещенко виділив 2 грабежі.

Так, біля гуртожитку по вул. Воздвиженській невідомий пирснув з газового балончика в обличчя студенту та наніс йому тілесні ушкодження, після чого заволодів його мобільним телефоном та зник у невідомому напрямку.

У Лосинівці злодій також завдав тілесні ушкодження своїй жертві та викрав мобільний телефон. Зловмисника було затримано та встановлено його особу.

Читайте також: Правоохоронці затримали грабіжника, який на Ніжинщині після застілля викрав мобільний телефон

Також 9 березня водій автомобіля «Daewoo Lanos» збив пішохода та поїхав у невідомому напрямку. Пішохід отримав незначні тілесні ушкодження. Автомобіль водія було встановлено.
 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: