Завантаження ...
banner

У 16 Гімназії відбулось Букварикове свято

20 квітня в учнів 1-А класу Навчально-виховного комплексу №16 «Престиж» відбулося свято Букваря. Учні продемонстрували, чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року


20 квітня  в учнів 1-А класу  Навчально-виховного комплексу №16 «Престиж» відбулося свято Букваря. 

Учні  продемонстрували, чому вони навчилися протягом свого першого шкільного року. Батькам було цікаво і приємно побачити, як діти володіють англійською мовою, демонструючи уривки з відомих казок. 
 
Цьому іх навчили вчителі англійської мови Лідія Дяченко і Тетяна Шостак. Цікаво було переглянути перші сторінки історії класу у вигляді фотографій. Саме вони викликали помітне пожвавлення в залі.

Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери.

Учні 1-А класу закінчили вивчати першу і найважливішу у своєму житті книгу – Буквар. Не таємниця, що найбільше найрізноманітнішої, найновішої, найцікавішої і найпотрібнішої інформації дитина отримує саме в перший рік свого навчання у школі. Тому на святі школярі були дуже горді та поважні.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався.

Батьки учнів 1-А класу щиро вдячні вчительці  Марії Павлівні Хряпі за те, що вона знайшла шлях до кожного маленького серця!





Голова батьківського комітету
1-А класу Бойко Юлія

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: