Завантаження ...
banner
banner

Військові провели урок гідності в 16 Гімназії

В День визволення міста Ніжин від німецько-фашистських загарбників до навчально-виховного комплексу №16 завітали офіцери цивільно-військового співробітництва оперативного командування “Північ” на чолі з полковником Дмитром Бородавко

НВК


В День визволення міста Ніжин від німецько-фашистських загарбників до навчально-виховного комплексу №16 завітали офіцери цивільно-військового співробітництва оперативного командування “Північ” на чолі з полковником Дмитром Бородавко. 

Офіцери привітали педагогічний колектив та розповіли про заходи, які проводяться в зоні АТО для відновлення миру у Східних областях України. Також офіцерами цивільно-військового співробітництва було проведено урок гідності для учнів старших класів. Військовослужбовці, педагоги та учні вшанували пам’ять загиблих в зоні АТО хвилиною мовчання та разом заспівали гімн України.

Школярі мали змогу ознайомитись з основними зразками стрілецької зброї, засобами індивідуального захисту та зв’язку, якими зараз оснащені військовослужбовці ЗС України.

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

НВК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: