Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині вбили 77-річну жінку

15 cерпня близько 21:10 працівниками поліції було отримано анонімне повідомлення про те, що жінка похилого віку, яка проживає в одному з багатоповерхових будинків по вулиці Шевченка протягом тривалого часу не виходить зі свого помешкання

Убивство, кримінал


15 cерпня близько 21:10 працівниками поліції було отримано анонімне повідомлення про те, що жінка похилого віку, яка проживає в одному з багатоповерхових будинків по вулиці Шевченка протягом тривалого часу не виходить зі свого помешкання. 

Про це редакції mynizhyn.com стало відомо від Ніжинського відділу поліції. 

При виїзді на місце було встановлено, що двері до квартири замкнені, а з середини чутно неприємний запах. У подальшому, за допомогою рятувальників, працівникам поліції вдалося потрапити всередину квартири, де виявлено труп жінки. Оглядом трупа встановлено, що це і є 77-річна власниця квартири, зникненням якої переймалися сусіди. 

Під час судово-медичної експертизи виявилося, що остання має сліди тілесних ушкоджень, які й стали причиною смерті у вигляді розтрощення кісток черепа.
 
Працівниками сектору кримінальної поліції Ніжинського відділу оперативно встановлено, що до даного злочину причетний колишній співмешканець потерпілої – 54-річний місцевий житель, раніше не судимий. За попередньою версією слідства, останній скоїв вбивство через неприязні відносини, які протягом тривалого часу були в нього з потерпілою. 
 
На даний час вказаній особі повідомлено про підозру у вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, за який законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років, та обрано найбільш суворий запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: