Завантаження ...
banner
banner

Психолог прикордонної служби вимагав хабар від учасника АТО

Затримали психолога Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України оперативники Управління під процесуальним керівництвом військової прокуратури Чернігівського гарнізону

Оперативники Управління захисту економіки в Чернігівській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Чернігівського гарнізону затримали психолога Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Про це повідомляє Управління захисту економіки в Чернігівській області

Правоохоронці задокументували злочинну діяльність психолога Північного регіонального управління ДПС України. Він вимагав неправомірну вигоду від кандидатів на проходження служби в системі Державної прикордонної служби України за успішне складання ними відповідних тестів та оформлення позитивного висновку психологічного обстеження, необхідного для зарахування на службу.

Так, оперативники Управління та працівники військової прокуратури Чернігівського гарнізону встановили, що від учасника бойових дій в зоні АТО психолог вимагав 5,8 тисяч гривень.

В межах кримінального провадження, відкритого за ст. 368 КК України, він був затриманий під час одержання частини неправомірної вигоди. Правоохоронці вилучили 5,8 тисяч гривен.

Наразі фігуранта справи затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Проводяться заходи по встановленню додаткових фактів отримання правопорушником неправомірної вигоди.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: