Завантаження ...
banner
banner

Як правильно харчуватися офісним працівникам: чернігівці збагатилися новими знаннями

У сучасному світі робочі офіси стали другою домівкою для багатьох людей. За роботою люди не помічають як плине час та інколи не встигають повноцінно поїсти в обід

Харчування, офіс

У сучасному світі робочі офіси стали другою домівкою для багатьох людей. За роботою люди не помічають як плине час та інколи не встигають повноцінно поїсти в обід.

Як правильно харчуватися офісним працівникам та при цьому заряджати мозок на цілий день – про це розповіли чернігівцям спеціалісти лабораторії стрункості на семінарі, присвяченому темі здорового харчування.


Людина, як відомо, живе за біологічними годинниками. Сучасною мовою вони називаються циркадні ритми. За ними протягом доби, залежно від дня або ночі, в організмі людини змінюються біологічні процеси. За словами лікарів, нічний час – єдиний, коли організм про себе дбає і відновлює зруйновані за день клітини. Тож нехтувати сном не варто.

Після сну лікарі радять щоранку вивільняти організм від токсинів за допомогою двох стаканів води натщесерце. Далі сніданок має бути з білків та жирів для продуктивної роботи мозку. Гречана каша та яйця, на думку дієтологів, найліпший варіант. Отримати подібну корисну інформацію на щодень чернігівці мали можливість на другому заході із циклу зустрічей, присвячених здоров’ю, які організовує благодійний фонд «Європа».

Після теоритечної частини семінару присутнім запропонували скуштувати на смак приготовлений на майстер-класі фруктовий напій, овочеві салати, домашній майонез, плавлений сир і наостанок грибний суп з курячою котлетою, приготовлені нашвидкуруч на сучасному приладі.

Ті ж хто відвідав даний захід у мангал-хаузі «Колос» поділилися, що отримали багато приємних вражень, було корисно і смачно.

Не залишилися учасники заходу осторонь від доброї справи. За вечір на лікування хвороби, з якою бореться 5 річний Владислав Пилипенко зібрали 3 тисячі гривень. Допомога піде на боротьбу дитини із злоякісним захворюванням.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: