Завантаження ...
banner
banner

"Позитивчик" на Міжнародному фестивалі східних танців

11 лютого учениці та викладачі Школи гармонійного розвитку «Позитивчик» відвідали три міжнародні конкурси, які проходили в програмі Міжнародного фестивалю східних танців «Східний експрес»

11 лютого учениці та викладачі Школи гармонійного розвитку «Позитивчик» відвідали три міжнародні конкурси, які проходили в програмі Міжнародного фестивалю східних танців «Східний експрес».

Міжнароддні конкурси проводили судді конкурсних програм офіційного Чемпіонату України, танцівниці, тренери, керівники шкіл, студій, організатори фестивалів та навчальних програм:

- Катерина Олє'йнікова - дворазова чемпіонка світу за класичним belly dance за версією IDO; чемпіонка Європи 2012 з шоу belly dance; Володарка Кубка Світу з шоу - belly dance і класиці 2011 року; Чотириразова Чемпіонка України серед професіоналів за версією УФСТ П'ятиразова Чемпіонка України серед імпровізаторів; Суддя вищої категорії УФСТ. (Тема МК : "Межансе як основоположна і найважливіша складова Белліданса. складна техніка, красива хореографія, детальний розбір складових частин композиції»).

- Ніно Мучаідзе - суддя вищої категорії ОРТО, Радник Президента ОРТО по ORIENTAL FOLK. Чемпіонка Світу 2010 року, чемпіонка Європи; керівник Школи східного танцю «Шамадан». (Тема МК: «Тараб. Про правдивість емоцій і почуттів в Белліданс-хореографії на тему класичної арабської музики" золотого фонду "культури Сходу та інші секрети майстерності на прикладі постановки").

- Дана Вахіда - професійна виконавиця белліданса зі світовим ім'ям, організатор одного з наймасштабніших фестивалів в Україні “Enigma of Arabia”; суддя конкурсних програм офіційного Чемпіонату України. (Тема МК: "Справжнє Єгипетське Шааб-яскраво і насичено! Новітній хіт танцювального сезону як традиційний фольклор через призму актуальними тенденцій сучасної белліданс-хореографії»).

Всі учасники Майстер класу отримали задоволення від танців, від самовдосконалення, море позитивних емоцій та спілкування з друзями та колегами.


























Школа гармонійного розвитку "Позитив"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: