Завантаження ...
banner
banner

“Дев’ята планета” з Ніжина стала відкриттям на інтелектуальному турнірі в Білорусі

Протягом 20-21 квітня в Гомелі проходив ювілейний п’ятий Міжнародний турнір із інтелектуальних ігор серед дитячих команд “Кіндер-сюрприз”-2018. Участь у ньому взяли 182 дитини, 33 команди з Білорусі, України та Росії. Серед них – і ніжинці

Сурков, Кіндер-сюрприз”-2018


Протягом 20-21 квітня в Гомелі проходив ювілейний п’ятий Міжнародний турнір із інтелектуальних ігор серед дитячих команд “Кіндер-сюрприз”-2018. Участь у ньому взяли 182 дитини, 33 команди з Білорусі, України та Росії. Серед них – і ніжинці.

Про це пише видання Правда Тут

Унікальність турніру полягає в тому, що перевірити свої сили в серйозних інтелектуальних змаганнях можуть команди початкового рівня, а саме учні 4-7 класів.

Для 24 юних ніжинських інтелектуалів, вихованців клубу інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» Ніжинського БДЮ, учнів 5-7 класів ННВК «Престиж» № 16, ЗОШ № 2, 10, 11, 15 цей великий інтелектуальний форум став, дійсно, значною подією. Захопливі відкриття, цікаві запитання і, звичайно, призи та подарунки від спонсорів зробили захід яскравим та незабутнім для кожного учасника. Крім змагань, для учасників організували чудову екскурсію до Гомельського палацево-паркового ансамблю.

Ніжинські команди “Три плюс два”, “Діти СУРка”, “Злюки бобри”, “Дев’ята планета” добре проявили себе на V Міжнародному турнірі “Кіндер-сюрприз”-2018. Найкращий результат показала команда “Дев’ята планета” – ІІ місце з гри “Що?Де?Коли?”.


Сурков, Кіндер-сюрприз”-2018

Сурков, Кіндер-сюрприз”-2018



Інформацію надав педагог-тренер
клубу інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?»
Ніжинського БДЮ,
 
керівник гуртка-методист Василь Сурков


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: