Завантаження ...
banner
banner

Триває реконструкція скверу Гоголя

Тривають роботи першого етапу благоустрою скверу Миколи Гоголя. Ніжинці вже звернули увагу, що сквер змінився на краще. Сьогодні киплять роботи з облаштування пішохідних доріжок, встановлюються урни, лавочки

Сквер Гоголя, плитка


Тривають роботи першого етапу благоустрою скверу Миколи Гоголя. Ніжинці вже звернули увагу, що сквер змінився на краще. Сьогодні киплять роботи з облаштування пішохідних доріжок, встановлюються урни, лавочки.

Реконструкція скверу знаходиться під контролем міського голови Анатолія Лінника. З керівниками підрядчиків проводить наради безпосередньо в сквері, де визначаються в екстреному режимі пріоритети в роботі, усуваються недоліки.

Як зазаначає міський голова Анатолій Лінник, до Дня міста завершиться перший етап реконструкції скверу, який проводиться за рахунок співфінансування з фонду соціально-економічного розвитку, залученого народним депутатом Дмитро Білоцерківцем, депутатом Київської міської ради Олександром Харченком.

Сьогодні тут проходять роботи з облаштування пішохідних зон, а днями приїдуть фахівці «Київзеленбуду», які висадять декоративні кущі по периметру скверу. Завозиться земля, аби підняти територію, засівається трава, встановлюються урни, лавки, освітлення - сквер модернізується.

В другому етапі планується реконструкція огорожі скверу по периметру. В планах - відмовитися від цегляної частини огорожі, проте, зберегти її колорит, вписати в ландшафт скверу.

За словами міського голови, неодноразово на сесіях, профільних депутатських комісіях порушувалося питання перенесення останків загиблих під Дорогінкою міліціонерів. На жаль, це питання залишається не вирішеним.

Серед ідей - в парку розташувати сцену амфітеатру для проведення мистецьких заходів. Парк має стати улюбленим місцем відпочитку ніжинців, своєрідним публічним простором, який хотів зробити Тарновський молодший.

Анатолій Лінник разом з першим заступником Григорієм Олійником та начальником «УЖКГ та Б» Анатолієм Кушніренком проінспектував хід робіт у сквері і залишився задоволений якістю виконання. Висловив щиру подяку підрядникам, які здійснюють роботи - ФОП Армену Мнацаканяну, працівникам КП «ВУКГ»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: