Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині працюватимуть нові сміттєвози

5 травня на комунальне підприємтсво «ВУКГ» прийшла нова техніка в кількості 2 сміттєвозів, яка буде допомагати підприємству більш ефективно здійснювати свою роботу

5 травня на комунальне підприємтсво «ВУКГ» прийшла нова техніка в кількості 2 сміттєвозів, яка буде допомагати підприємству більш ефективно здійснювати свою роботу.

Директор КП «ВУКГ» Владислав Корман відмітив, що надходження нової техніки – це результат спільної співпраці міського голови Анатолія Лінника, першого заступника міського голови Григорія Олійника, а також депутатського корпусу.

З метою укріплення комунального підприємства та більш якісної роботи, збирання твердих побутових відходів та їх вивезення, поліпшення благоустрою та  санітарного стану в Ніжині потрібно оновлювати та модернізовувати всю матіріально –технічну базу підприємства.

В першу чергу нова техніка буде використана в центральному районі міста, де розміщені майданчики для збору твердих побутових відходів, на сміттєприймальних пунктах, де проводиться сортування. Це дасть можливість притримуватись чітких графіків вивезення твердих побутових відходів. Нова техніка по всім показникам більш економічна на 30% .

Це великий крок вперед, адже застаріла техніка не забезпечувала гарного сервісу по збиранню сміття, часто виходила з ладу, потребувала щоденного ремонту. Виїзд техніки, яка 30-35 років в експлуатації – це ризик, а через це мешканці скаржилися, бо вчасно не вивозилось сміття. 

 









Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: