Завантаження ...
banner
banner

Саакашвілі офіційно призначено очільником Одеської ОДА

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з керівництвом та депутатським корпусом Одеської обласної державної адміністрації 30 травня представив нового очільника ОДА Михайла Саакашвілі.

Петро Порошенко, Михайло Саакашвіллі, Голова Одеської ОДА, новини україни одеса, новини україна ніжин, нежин новости

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з керівництвом та депутатським корпусом  Одеської обласної державної адміністрації 30 травня представив нового очільника ОДА Михайла Саакашвілі.

"Я не тягнув Саакашвілі на цю посаду. Він сам прийняв рішення… В Україні не буде влади олігархів. Буде дисципліна! Це ті завдання, які ставлю новому голові Одеської ОДА Саакашвілі", - йдеться у Твіттері Президента.
 
Він також додав: "В України є свій власний шлях, але приклад Грузії дозволить нам не наступати на ті ж граблі, змінюючи країну".
 
За словами прес-секретаря глави держави Святослава Цеголко, Президент, представляючи Саакашвілі в Одеській ОДА, звернувся до присутніх українською, російською, румунською та болгарською.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Саакашвілі вже отримав українське громадянство.

Саакашвіллі пізніше прокоментував свою відмову від грузинського громадянства.

Громадянство Грузії для мене зараз означає шість квадратних метрів тюремної камери... Невже хтось думає, що я поміняю на ці шість квадратних метрів на можливість принести користь Україні, Грузії, а отже, і Європі?, – заявив екс-президент Грузії в інтерв’ю журналістам телекомпаній "Руставі -2" і "Імеді".

espreso.tv
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: