Завантаження ...
banner
banner

Єреванська поліція зачистила проспект Баграмяна, є затримані

Поліція Вірменії повністю звільнила проспект Баграмяна в центрі Єревану від демонстрантів. Затриманих на автомобілях відвезли в поліцейські відділки. Деякі учасники акції стоять на тротуарах, поліція не допускає їх на проїзну частину

Поліція Вірменії повністю звільнила проспект Баграмяна в центрі Єревану від демонстрантів. Про це повідомили ЗМІ.

Затриманих на автомобілях відвезли в поліцейські відділки. Деякі учасники акції стоять на тротуарах, поліція не допускає їх на проїзну частину. Автомобільний рух по проспекту відновлено. Поліція закликала демонстрантів звільнити проїзну частину і продовжити акції протесту в місцях, які не будуть перешкоджати автомобільному руху. Заступник начальника поліції Єревана Валерій Осіпян заявив, що поліція відпустить всіх затриманих при розблокуванні проспекту Баграмяна.
 
"Ні до якої відповідальності вони залучатися не будуть", - заявив Осіпян.
 
За даними ЗМІ, поліція затримала біля 40-50 учасників акції протесту.
 
Нагадаємо, з вимогою скасувати рішення про підвищення тарифу на електроенергію в ці дні в Єревані та інших містах країни проводять акції протесту. Уряд Вірменії погодився сплатити різницю тарифів на електроенергію, поки в компанії "Електромережі Вірменії" проходить аудит. Домовленість про проведення аудиту в компанії "Електричні мережі Вірменії" (дочірньої компанії ІНТЕР РАО ЄЕС) була досягнута напередодні на зустрічі президента Вірменії з міністром транспорту РФ Максимом Соколовим.
 
Водночас, протестантувальники вирішили продовжити свої акції.

tyzhden.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: