Завантаження ...
banner
banner

У "ЛНР" і "ДНР" пропонують Києву провести вибори на Донбасі 21 лютого

Самопроголошені "Донецька і Луганська народні республіки" на сьогоднішньому засіданні Контактної групи її учасникам запропонують план-графік термінів виконання політичних пунктів Мінських угод

Мінські угоди, ДНР, ЛНР

Самопроголошені "Донецька і Луганська народні республіки" на сьогоднішньому засіданні Контактної групи її учасникам запропонують план-графік термінів виконання політичних пунктів Мінських угод, який передбачає проведення виборів на Донбасі 21 лютого 2016 року. Про це заявив "уповноважений представник" "ЛНР" на переговорах Владислав Дейнего, повідомляє УНІАН

«У роботі політичної підгрупи, яка зустрічається інтенсивніше інших, для того, щоб зрушити процес з мертвої точки, ми підготували план-графік з адекватними термінами виконання кожного пункту політичної частини Комплексу заходів. Він підготовлений на основі чинного законодавства України та регламенту Верховної ради України, а також норм БДІПЛ ОБСЄ», - розповів Дейнего.

За його словами, так звані "республіки" «прорахували дату проведення місцевих виборів на Донбасі - 21 лютого 2016 року».
 
Дайнего підкреслив, що план дозволить вирішити проблеми і з внесенням змін до Конституції України, які передбачають закріплення постійного характеру особливого статусу окремих районів Донецької та Луганської областей, ухвалення закону про місцеві вибори в окремих районах, проведення амністії учасників подій на Донбасі з обох сторін, а також скасування АТО і зняття економічної блокади.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: