Завантаження ...
banner
banner

Садовий може стати першим віце-прем'єром

Фракції "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка" ініціюють призначення міського голови Львова Андрія Садового першим віце-прем'єром України. Крім того, ці дві фракції підтримують ідею залучення провідних фахівців, у тому числі з інших країн, для реалізації реформ в Україні.


Раніше Садовий повідомляв, що не планує залишати посаду мера Львова

Фракції "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка" ініціюють призначення міського голови Львова Андрія Садового першим віце-прем'єром України.

 
"Ми вважаємо, що всі ефективні управлінці в країні сьогодні повинні приєднатися до створення змін в рамках спільної роботи Кабінету міністрів, президента і Верховної Ради. Вважаємо, що, зокрема, для втілення децентралізації в уряді на посаді першого віце-прем'єр-міністра повинен працювати міський голова Львова Андрій Садовий, відомий фахівець у цій сфері місцевого самоврядування і якому, разом з партією "Об'єднання" Самопоміч", українці висловили значну підтримку на парламентських виборах", - йдеться в заяві керівництва фракцій "Народний фронт" і "Блок Петра Порошенка" , опублікованому  сьогодні з ранку на сайті "Народного фронту".
 
Крім того, ці дві фракції підтримують ідею залучення провідних фахівців, у тому числі з інших країн, для реалізації реформ в Україні.
 
"Сьогодні Україна має унікальний шанс на швидкі та якісні перетворення. Заради цього політики мають взяти на себе всю відповідальність за реалізацію прагнень народу, за реформи та подальшу долю країни", - йдеться у заяві.
 
Нагадаємо, що в уряді пост першого віце-прем'єра є вільним з моменту призначення ще в червні Віталія Яреми генпрокурором України.

Сам Садовий покищо не прокоментував цю пропозицію, але раніще він заявляв, що не планує покидати посаду мера Львова.

gazeta.ua
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: