Завантаження ...
banner

Злата Огнєвич заявила про складання депутатських повноважень. Замість неї депутатом стане "дружина" Ляшка

Народний депутат від Радикальної партії Злата Огнєвіч заявила про складення депутатських повноважень. Про це вона оголосила сьогодні з трибуни Верховної Ради.Її у Раді співачку замінить "дружина" Ляшка


Злата Огневіч запамяталася роблячи селфі за трибуною Верховної Ради


Народний депутат від Радикальної партії Злата Огнєвіч заявила про складення депутатських повноважень. Про це вона оголосила сьогодні з трибуни Верховної Ради.

“Я йшла до парламенту не за депутатським мандатом і якимись привілеями. Я йшла як громадянин, який побачив новий шлях України. А зараз я бачу те, що коли немає культури, набагато легше правити і маніпулювати народом”, - сказала Огнєвіч.
 
Вона зауважила, що за цих обставин вона, як культурний діяч, не бачить користі у своєму перебуванні в парламенті.

“З об'єктивних причин сьогодні я складаю депутатські повноваження”, - заявила Огневіч. Її слова частина сесійної зали зустріла оплесками.

У свою чергу глава парламенту Володимир Гройсман подякував Огневич за таку позицію.

"Це вчинок", - підкреслив Гройсман.
 
"Я думаю, що ті слова, які ми почули з цієї трибуни від нашої колеги, мають ще раз дати можливість кожному замислитись, що ми сюди обиралися не для того, щоб отримати мандат, а для того, щоб робити зміни", - зазначив голова ВР.

Замість Злати Огнєвіч, яка заявила про складання мандату, в Верховну Раду пройде №26 списку Радикальної партії Тетяна Юзькова. Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії, передає depo.ua.
 
Юзькова Тетяна Леонідівна народилася 1 вересня 1963 року - "громадянка України, освіта вища, адвокат, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 26".
 
Також, за даними ЗМІ, Юзькова є дочкою першого голови Конституційного суду України Леоніда Юзькова, який був вчителем одіозного Віктора Медведчука.
 
Крім того, за даними ЗМІ, Юзькова захищала Ляшка в процесі про наклеп Дурдинцем. А потім Ляшко представляв її як власну дружину, але не довго, близько півроку. При цьому повідомлялося, що Юзькова поводила себе дуже тихо і непримітно.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: