Завантаження ...
banner
banner

Голова у туалеті й не тільки: як сини учительки познущалися з хлопця на Одещині (Відео)

Голова у туалеті й не тільки: як сини учительки познущалися з хлопця на Одещині (Відео) фото

На Одещині група підлітків у школі знущалася з однолітка. Вони засовували його голову у яму вуличної вбиральні та змушували бігати без спідньої білизни по шкільному подвір'ю, все це школярі знімали на телефон і потім виклали у мережу.

Серед кривдників був син однієї з вчительок школи, тому мати школяра, з якого знушалися підлітки, не стала звертатися до поліції, бо не вірить у справедливість. Шокуючу історію розповіла волонтерка Олена Ротарі, вона також виклала (ВІДЕО) зняте підлітками відео зі знущаннями, аби не дати зам'яти справу.

"Село Шевченкове Кілійської громади Ізмаїльського району. Тут десь півтора тижня тому учні 7-8 класів знущалися з хлопця, засовуючи його голову в яму вбиральні. Потім вони змусили його оголити статеві органи. Все це знімали на телефон", – зазначила волонтерка.

Зняте відео підлітки виклали у мережу. Однак жодної відповідальності за булінг однолітка вони не понесли: родина скривдженого школяра навіть не зверталася до поліції, адже не вірить у можливість покарання для його кривдників.

"Один із кривдників – це син вчительки цієї школи. Через це мама хлопчика, з якого знущалися, не стала подавати заяву в поліцію. Вона не вірить у справедливість. Бо родина вчительки у селі заможна. Плюс це опубліковане відео відразу видалили із соціальних мереж і не хочуть надати розголосу", – зазначила Ротарі.

OBOZ.UA не публікує згадане відео через його жорстокість Однак сама волонтерка це зробила, адже прагне, аби цю історію не було зам'ято. Бо ж безкарність призводить до відчуття вседозволеності.

"Після переглянутого відео я години дві не могла прийти до тями. Сьогодні знущаються з чужих дітей, а завтра з наших.сЯ дякую жителям села Шевченкове за небайдужість до цього випадку.сПросто наведу суху статистику на Одещині: за 9 місяців до територіальних органів поліції звернулось 10947 громадян, які повідомили про факти домашнього насильства. Серед потерпілих майже 600 дітей. Також, на жаль, було зареєстровано 58 кримінальних проваджень, пов'язаних із сексуальним насильством щодо дітей, серед них 8 зґвалтувань", – навела страшні цифри Ротарі.

Засовували голову в яму вбиральні: на Одещині розгорівся скандал через знущання над школярем, один із кривдників – син вчительки

Нагадаємо, раніше  на Хмельниччині жінка звинуватила медиків у знущаннях під час пологів. Вона стверджує, що під час народження дитини медики ображали її та застосовували заборонені акушерські методи. Після появи на світ немовля одразу ж опинилося у реанімації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: