Завантаження ...
banner
banner

Забули хлопчика в тролейбусі: приватний садок у Черкасах потрапив у гучний скандал

Забули хлопчика в тролейбусі: приватний садок у Черкасах потрапив у гучний скандал фото

У Черкасах вихователька приватного дитячого садка забула шестирічного хлопчика у тролейбусі. Про це повідомив його батько Сергій Дядя. Чоловік розповів, що приїхав раніше до закладу освіти, аби почекати сина біля входу. Потім він побачив, що вихованці разом з педагогинею прогулюються по алеї, проте його дитини там не було. Коли підійшов, аби дізнатися, де вона, працівниця відповіла: "Вибачте, у нас така ситуація трапилась – ми вашого Сашка забули в тролейбусі".

Дядя знайшов сина на кінцевій зупинці тролейбусного депо, хлопчик був наляканий. Після неприємної пригоди батьки повернулись до садка й усно домовились з вихователькою про наслідки. Проте наступного дня, коли дитину привели знову до садка, працівниця закладу була з адвокатом і відмовилась брати Сашка до групи. За словами мами Анни Арзамасцевої, їм поставили ультиматум. Вони мають написати заяву про те, що не мають претензій до працівниці закладу, натомість їхній син зможе відвідувати місяць заняття за рахунок педагогині, передає "Суспільне".

Тато хлопчика обурений ситуацією і дивується, як можна було забути дитину у транспорті, коли в групі 6-7 дітей. Одразу після розмови у присутності адвоката батьки звернулись до поліції.

"Я подала заяву, тому що ця вихователька не компетентна, їй не можна працювати з дітьми. Вчора мою дитину лишили в небезпеці. Вона дивиться і каже: "А ви що будете ходити?" Почекайте. Сьогодні вона вдає, що взагалі нічого не казала мені вчора. Вона мені розказує, що, мовляв, ви ходите місяць за мій кошт, я компенсую, ви ходите місяць безоплатно в садочок і пишете мені заяву, що ви не маєте до мене ніяких претензій, ніяких питань. А що потім моїй дитині робити?" – обурюється мама хлопчика.

Вона додає, що для її сина ситуація виявилась дуже стресовою, адже він уперше опинився в міському транспорті і його там ще й забули. Тепер хлопчик часто плаче, ховається під стіл та відмовляється їсти. Жінка радить усім батькам обовʼязково перевіряти людей, які працюють з їхніми дітьми, особливо в приватних закладах з особливими системами виховання.

Сама вихователька відмовилась коментувати ситуацію та не відповідала на дзвінки. Нині, за словами поліції, справа зареєстрована в Єдиному реєстрі обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення і зʼясовуються всі обставини.

Водійка транспорту, в якому перебував Сашко, поділилась, що така історія в депо трапилась вперше за 40 років. Вона розповіла, що в її тролейбусі навіть речі ніхто не забував. Жінка після того, як побачила, що хлопчик не йде на контакт, зателефонувала в поліцію і повідомила про випадок. Згодом з нею звʼязався диспетчер та сказав, що його шукають батьки.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що на Київщині  у гімназії дитину штовхнули з висоти, через що вона отримала струс мозку та закритий перелом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: