Завантаження ...
banner
banner

ЦАХАЛ знищив понад 75% угрупувань ХАМАСу - Нетаньяху

ЦАХАЛ знищив понад 75% угрупувань ХАМАСу - Нетаньяху фото

За чотири місяці війни в секторі Гази Армія оборони Ізраїлю знищила більшу частину живої сили ХАМАС у секторі Гази – ліквідовано вже 75% батальйонів цього терористичного угрупування. Також ЦАХАЛ продовжує руйнувати мережу тунелів ХАМАС, - пише Обозреватель

Про це сказав прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху, виступаючи перед солдатами, повідомило видання The Times of Israel. Він заявив, що "немає заміни повній перемозі" Ізраїлю.

Спілкуючись з танкістами батальйону 8104 в Латруні, Нетаньяху сказав, що ЦАХАЛ розбив 18 з 24 батальйонів і активно нищить сили ХАМАСу, які залишилися. Він також додав, що Ізраїль продовжує руйнувати мережу тунелів бойовиків.

"Ми на шляху до повної перемоги, і я хочу сказати вам, що ми віддані цьому і не здамося. Ми не припинимо війну, не досягнувши цієї мети повної перемоги, яка відновить безпеку як на півдні, так і на півночі", – сказав Нетаньяху, при цьому не пояснивши, що означає повна перемога.

За його словами, якщо Ізраїль не досягне повної перемоги, нова різанина є "лише питанням часу", і Хезболла та інші терористичні групи перевернуть регіон.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що не має наміру виводити війська із сектору Газа. Єрусалим не погодиться на угоду для звільнення заручників "за будь-яку ціну".

Як повідомляв MYNIZHYN, у березні 2023 року ЄС та його країни-члени зобов’язалися поставити Україні 1 мільйон артилерійських снарядів протягом одного року, але буде поки-що лише половина.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: