Завантаження ...
banner
banner

Сирський звернувся до захисників України у 10-ту річницю початку АТО

Сирський звернувся до захисників України у 10-ту річницю початку АТО фото

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський звернувся до українських захисників у 10-ту річницю початку АТО. 

Дане повідомлення опубліковане на Facebook-сторінці Олександра Сирського.

"Рівно 10 років тому, 14 квітня 2014 року, на виконання рішення РНБО розпочалася Антитерористична операція.

Оголошення Антитерористичної операції — стало реакцією на захоплення Слов’янська спецпідрозділом фсб рф на чолі з міжнародним злочинцем, за наказом очільника Кремля. З честю виконував обов’язки і начальника штабу Антитерористичної операції, і заступника керівника Антитерористичної операції, і керівника Антитерористичної операції.

Щиро дякую кожному українському захиснику і захисниці, які тоді, навесні 2014 року, стали до лав підрозділів Сил безпеки і оборони України, щоб захистити нашу Батьківщину від російських терористів та агресорів, які принесли на нашу землю страждання і смерть.

Дякую кожному, хто захищав і захищає незалежність України.

Цього дня ми повинні згадати і пом’янути усіх українських захисників і захисниць, які поклали свої життя за свободу нашої держави у протистоянні російській навалі.

Вічна слава і вічна пам’ять нашим героям!

Боротьба триває. Усі, хто брав участь у Антитерористичній операції, дуже добре засвоїли, що українське сонце сходить за териконами на Донбасі! Ми робимо все, щоб звільнити нашу землю. Ми переможемо! Слава Україні!", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, у 2024 році росія планує набрати ще близько 400 тисяч військовослужбовців за контрактом. Це необхідно Кремлю для того, щоб компенсувати значні втрати, яких вона зазнала внаслідок війни проти України,

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: