Завантаження ...

«Убив більше українських військових, ніж будь-який російський генерал»: Кротевич звернувся до ДБР із вимогою про розслідування

«Убив більше українських військових, ніж будь-який російський генерал»: Кротевич звернувся до ДБР із вимогою про розслідування  фото

Начальник штабу бригади «Азов» Богдан Кротевич звернувся до Державного бюро розслідувань із вимогою провести розслідування стосовно одного з генералів. Хоча Кротевич не назвав ім'я генерала, він зазначив, що цей генерал «убив більше українських військових, ніж будь-який російський генерал».

Про це він повідомив у своєму Телеграм-каналі.


Фото: Богдан Кротевич. Автор: Богдан Кротевич/Телеграм

За словами Кротевича, «99% військових його ненавидять за те, що він робить». Військовий підкреслив, що судять комбатів і комбригів за втрату спостережних постів, але не притягують до відповідальності генералів за втрату областей, десятків міст та тисяч солдатів.

"Іноді мені здається, що світ посилає нам покидьків, щоб нас згуртувати.І всі військові зараз розуміють, про яку людину я кажу, бо 99 відсотків військових його ненавидять за те, що він робить.Ця людина  починає розслідування проти командирів, які наступають і не втрачають позиції, проте проти себе він службові розслідування не ініціює", — пише військовий.

Кротевич також заявив, що цей генерал ініціює розслідування проти командирів, які не втрачають позиції, але не починає службових розслідувань проти себе. Він наголосив, що вдатися до медійного розголосу його змусило розуміння, що це єдиний спосіб змінити ситуацію. Він також додав, що перед цим намагався розв'язати проблему внутрішніми методами.

"Мене це дістало, Рубікон перейдений. Вам треба розуміти, що військові часто вдаються до медійної огласки напрямків не від кращого життя.В нас форма правління, нажаль, така.На даний момент це, бляха, єдина можливість змінити ситуацію. Це факт. На себе мені трохи похрін. І єдине ,за що мені буде завжди соромно — це за те, що я не зробив це раніше. Доля допомагає сміливим, а  деяким істотам допомагає те, що більшість мовчать через розуміння наслідків «особистої вендети» проти них самих та їх підрозділів.Тому відмічу, що це моє особисте рішення і наслідки я повністю приймаю на себе", — зазначає Богдан Кротевич у своєму зверненні.

Як повідомляв MYNIZHYN, за півроку Північна Корея могла поставити Росії 1,6 млн артилерійських снарядів. Таку кількість озброєння з КНДР путінська армія могла отримати в період із серпня 2023 року до січня 2024 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: