Завантаження ...
banner
banner

Шокін пішов у відпустку, його відставку в ГПУ підтвердити не змогли

Після того, як президент Петро Порошенко вчора, 16 лютого, закликав його подати у відставку, в ЗМІ з'явилися повідомлення, що генпрокурор вже нібито написав заяву і передав її президентові

Шокін відстака, відставка шокіна, шокін заява про відставку, новини шокін


На відміну від уряду, доля генерального прокурора Віктора Шокіна досі залишається невідомою

Після того, як президент Петро Порошенко вчора, 16 лютого, закликав його подати у відставку, в ЗМІ з'явилися повідомлення, що генпрокурор вже нібито написав заяву і передав її президентові, передає ТСН.

Проте пізніше стало відомо, що Шокін з понеділка перебуває у відпустці і вже у четвер його чекають на роботі. Наразі його обов'язки виконує перший заступник Юрій Севрук. 

Чи подав його шеф у відставку, Севрук прояснити не зміг.  

"З понеділка він у відпустці. А чи писав заяву про відставку, у мене такої точної інформації немає. Тільки в інтернеті я це бачу. Це ж не означає, що його сьогодні повинні звільнити", - пояснив Северук.

Учора народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Мустафа Найєм заявив, що Шокін подав у відставку з посади генпрокурора.
 
У свою чергу в Управлінні зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України заявили, що не мають будь-якої офіційної інформації про написання генеральним прокурором Віктором Шокіним рапорту про відставку.

За матеріалами УНІАН
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: