Завантаження ...
banner
banner

Агромаркетплейс ADAM UA: все, що варто знати

В умовах війни компанії агропромислового комплексу України змушені вчитися виживати й розвивати бізнес у нових надскладних обставинах. Оптимізувати під нові реалії доводиться як саме виробництво, так і процеси закупівлі, збуту. І суттєво допомагає в цьому агромаркетплейс ADAM – торговельний майданчик, де реалізовувати свій товар можуть і маленькі фермерські господарства, і міжнародні агроіндустріальні компанії.

Чим корисна платформа ADAM UA?


Для України агромаркетплейс – явище доволі молоде, хоча на Заході подібні платформи з успіхом функціонують уже понад 20 років. ADAM UA – це онлайн-майданчик для дієвої співпраці між виробниками, переробниками та споживачами сільгосппродукції. Платформа однаково корисна для сегментів B2B (бізнес-бізнес) та В2С (бізнес-клієнт), для фермерів-початківців і великих агрохолдингів.

Для аграріїв, які тільки розпочинають власну справу, платформа ADAM може бути корисною з декількох причин:
  • відкриє доступ до широкого ринку й дозволить торгувати без посередників, що зрештою приведе до збільшення прибутків;
  • надасть можливість закуповувати все необхідне – від посадкового матеріалу та агрохімії до сільгосптехніки – за найбільш вигідними цінами;
  • допоможе налагодити контакти з бізнес-партнерами;
  • дасть можливість просувати власний бренд та заявити про себе і свою продукцію на широкий загал.
Свої вигоди на ADAM UA отримують навіть відомі агрохолдинги. Завдяки прямому контакту з постачальниками можна оптимізувати процес закупівлі сировини, а також покращити якість закупівельної продукції, адже через агромаркетплейс продається лише сертифікований перевірений товар. Також можна оптимізувати процес збуту власної продукції.

Які групи товарів є на ADAM UA?


На агромаркетплейсі є все, що може знадобитися компаніям і приватним підприємцям, які працюють у сегменті сільського господарства: насіння, добрива, засоби захисту рослин, агроінструментарій, вагове обладнання, сільгосптехніка, запчастини та мастильні матеріали до неї.

На платформі можна запропонувати свої послуги в агросегменті. Вже зараз на сайті можливо замовити професійне очищення та сушіння насіння, фумігацію та дегазацію зерна, послуги ліцензованих агролабораторій. Такоє пропонується взяти в оренду чи віддати в ремонт сільгосптехніку, скористатися допомогою перевізників чи професійних будівельників, що спеціалізуються на роботі в агросегменті.

Платформа ADAM продовжує розвиватися. З кожним днем на ній з’являються нові пропозиції, розширюється асортимент товарів і послуг, покращується сам сервіс. Тобто, робиться все для того, щоб робота в АПК навіть у цей складний для України час була вигідною та зручною.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: