Завантаження ...
banner
banner

Декілька корисних недоліків зовнішності: неочікувано

Декілька корисних недоліків зовнішності: неочікувано фото

Психологам відомо таке захворювання, як дісморфобія – неприйняття власної зовнішності. В тій чи іншій мірі воно властиве деяким дівчатам, які, порівнюючи себе з визнаними красунями і фотомоделями, знаходять в собі безліч недоліків. Насправді, багато хто з цих недоліків можна віднести радше до чеснот, оскільки вони є ознакою фізичного здоров’я.

Так, наприклад, широкі стегна і великі сідниці, які є справжньою проблемою для тих, хто хоче бути струнким. Ці частини тіла неможливо змінити ніякими дієтами і фізичними вправами, тому власниці подібних фігур ніколи не будуть виглядати як худенькі-моделі. Якщо вас не втішить те, що більшість чоловіків знаходить таку будову привабливою, можна навести доводи медиків. Як показує їхній досвід, жінки з широкими стегнами мають набагато менше проблем під час вагітності та пологів, ніж жінки з вузьким тазом.

Великі родимі плями або “родимки” теж можуть комусь здаватися недоліком. Але насправді, такі позначки на шкірі свідчать про те, що ваш організм буде старіти не так швидко, як у тих, на чиєму тілі таких відміток немає. До такого висновку прийшли вчені-генетики з Королівського коледжу в Лондоні. Кількість родимок пропорційно особливим ділянок ДНК людини – “тіломірам”, які в міру старіння коротшають. Вони підрахували, що шанси прожити на 5-6 років довше дає переважна різниця всього в 25 родимок.

Скільки прикростей доставляє довгий ніс, який деякі просто мріють замінити на короткий кирпатий. А, між тим, чим більше довжина того шляху, який проходять до носоглотки вдихувані з повітрям бактерії і віруси, тим менші шанси захворіти.

Тим, у кого груди маленького розміру, також не варто комплексувати. По-перше, вони більш чутливі, ніж великі, а, по-друге, пишні форми не найкращим чином впливають на хребет і поставу жінки. Хребет відчуває постійні навантаження, що може привести до болів, грижі і навіть компресійних переломів.

Багато прикрощів дівчині можуть доставити і великі вуха. Але вушна раковина великої форми гірше проводить звук, знижуючи навантаження на барабанні перетинки. Це дозволяє їм довго зберігати свою еластичність, тому стареча глухота власницям великих вух загрожує в меншій мірі.

Навчіться спокійно ставитися до своєї індивідуальності. Майже будь-який зовнішній недолік можна скорегувати за рахунок вміло підібраного одягу, зачіски, макіяжу. Любіть себе таку, яка ви є, даруйте свою любов іншим людям, цього достатньо, щоб оточуючі не шукали і не помічали ваших уявних вад.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: