Завантаження ...
banner
banner

Ці продукти очищають печінку: рекомендації фахівців

Ці продукти очищають печінку: рекомендації фахівців фото

Зарубіжні фахівці провели аналіз ряду досліджень на предмет вивчення складових харчового раціону людини. На підставі його результатів дослідники розповіли про продукти, що допомагають виводити токсини і очищати печінку, — пише newsyou.info.

Експерти відзначають, що найбільшої шкоди нормальному функціонуванню печінки у людини завдають вживання смаженої і жирної їжі, а особливо – зловживання алкогольними напоями. Нівелювати шкідливий вплив зазначених складових може включення в щоденний раціон зеленого чаю. Даний напій має відмінні антиоксидантні властивості завдяки великій наявності в ньому катехінів.

Позитивний вплив на стан печінки надає і гарбуз, що надає сечогінний ефект і забезпечує таким чином очищення органу від токсинів. Насиченість пектином яблук робить і цей продукт садівництва ефективним засобом для забезпечення здоров’я печінки.

На думку фахівців, хорошими властивостями для очищення печінки володіють цибуля і часник, що обумовлено вмістом в них аліцину, а вживання броколі і цвітної капусти, зважаючи на забезпечення ними хорошого метаболізму, дозволяє прискорити процес загоєння пошкоджених клітин згаданого людського органу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: