Завантаження ...
banner
banner

Просто та смачно: паста з куркою у вершково-томатному соусі

Просто та смачно: паста з куркою у вершково-томатному соусі фото

Фетучіні з куркою в вершково-томатному соусі – це прекрасний спосіб насолодитися багатим смаком пасти, яка ідеально поєднує в собі соковиту курятину та аромат томатного соусу з вершками. Цей рецепт додасть вашому столу нотки італійського колориту та створить справжню гастрономічну насолоду для всієї родини, — пише trserial.net.ua.

Інгредієнти:

  1. Філе курячої грудки – 1 шт;
  2. Паприка, сушений часник, сіль, масло;
  3. Цибуля – 1/2 шт;
  4. В’ялені помідори – 40 г;
  5. Фетучіні – 200 г;
  6. Томатна паста – 1 ч.л;
  7. Закваска (для соусу) – 50 г;
  8. Часник – 1-2 зубчики;
  9. Пармезан (будь-який твердий сир) – 30 г.

Приготування:

Куряче філе розрізаємо вздовж, відбиваємо тупою стороною ножа, присипаємо паприкою, сушеним часником, сіллю, трохи олії та залишаємо на 15 хвилин. Нарізаємо цибулю та в’ялені помідори. У підсоленій воді відварюємо пасту на хвилину менше, ніж вказано на упаковці. Смажимо куряче філе до золотистості, видаляємо. Потім смажимо цибулю, додаємо томатну пасту, в’ялені помідори. Закваска, воду від пасти, куряче філе, варимо. Тремо часник, з’єднуємо з пастою, солимо і перчимо на смак, насипаємо сир.

Як повідомляв MYNIZHYN, зарубіжні медики перерахували три найкращих напої на порожній шлунок. Згідно з інформацією видання Health Line Medical, одним з них є тепла вода з лимоном і медом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: