Завантаження ...
banner

Справжній чоловік приховує це від жінки: п'ять речей

Справжній чоловік приховує це від жінки: п'ять речей фото

Багато чоловіків приховують від жінок деякі речі. І це не тому, що він — поганий. Ми вирішили трохи вивчити психологію та з’ясувати, що більшість чоловіків не розповідають своїм жінкам. Ось п'ять речей, які справжній чоловік приховує від своєї дружини, — пише Затишок.

1. "Ми не йдемо від коханих. Навіть від колись коханих йдемо не відразу"

Вони рідко йдуть добровільно від коханих жінок. Навіть якщо почуття вщухли і згасли, чоловіки не поспішають з висновками і не квапляться. Вони зроблять все можливе, щоб відродити стосунки, затаївши в душі надію – незабаром усе стане так, як раніше.

2. "Ми теж іноді боїмося"

У сильної половини людства, на подив багатьох, чимало страхів. На етапі знайомства вони часто бояться підійти до жінки, побоюючись відмови. На стадії стосунків і зустрічей багато хто відчуває страх, що не виправдає надій і не зможе підкорити кохану.

Будучи сім’янином, вони бояться підвести близьких. Це абсолютно нормально – відчувати страх та долати його. Але про те, що діється у них усередині, вони навряд чи розкажуть.

3. "І нам приємно отримувати компліменти… Хоча б інколи"

Не лише жінки люблять вухами. Чоловікам теж приємно отримувати компліменти, що вихваляють їх здібності та майстерність у тій чи іншій галузі. Зрозуміло, вони ніколи не скажуть нам, що чекають від нас приємних слів, але ви проведіть експеримент і поспостерігайте, які крила виростуть у нього за спиною, коли ви частіше хвалитимете його.

4. "Ми теж не ідеальні, але боїмося в цьому зізнатися"

Жінок та чоловіків відрізняє ще одна цікава особливість: перші сумніваються буквально у всьому (особливо у собі) і не приховують це від оточуючих. Чоловіки теж знають, що вони неідеальні, але в них не вистачає духу цього визнати. Зовні він – Супермен, а всередині в нього теж живуть таргани!

5. "Так, іноді ми любимо прикрасити свої перемоги"

Мало який чоловік применшить свої перемоги, навпаки, він прикрасить їх у рази. Якщо його колишня, вона була топ-модель. Якщо його посада, то лише президент великої корпорації. Словом, перебільшення (мале чи велике) – для них ще та розвага!

Головне фото: Чай з лимоном

Як повідомляв MYNIZHYN, спілкуватися в стосунках дуже важливо, адже варто проговорювати почуття, думки та емоції. Щоправда, спілкування не завжди може бути вербальним. Часом, щоб сказати найважливіше, слова можуть бути зайвими. Багато чоловіків полюбляють висловлювати почуття справами і жестами. На які жести варто звернути увагу жінкам — читайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: