Завантаження ...
banner

Така жінка не залишить байдужим жодного чоловіка: сім типів

Така жінка не залишить байдужим жодного чоловіка: сім типів фото

Деяким жінкам бракує уваги чоловіків, а іншим навпаки — мають її надлишок. Чому так трапляється? Чоловіки – істоти візуальні, але крім ідеальної жінки з погляду фізичної привабливості, у них часто є і вимоги до її характеру. Яка жінка точно приверне увагу будь-якого чоловіка — читайте у матеріалі, — пише Затишок.

Отже, сім типів жінок, які подобаються всім чоловікам.

Тип 1. Розумна жінка

Ви були трохи шоковані, чи не так? Уже багато років існують стереотипи про те, що чоловікам подобаються блондинки, які поняття не мають про навколишній світ. Тим часом чоловіки дуже люблять розумних і начитаних жінок. З такою жінкою жодна бесіда не буде нудною і незручною. Однак, це не означає, що жінка завжди повинна мудрувати, демонструвати свою перевагу або читати нотацію з якогось питання. Чоловікам це не подобається.

Тип 2. Таємнича

Так-так, ви сто разів чули, що чоловіки народжуються переможцями. І хоча, можливо, для вас це всього лише штампи, варто прийняти ці слова близько до серця.

Якщо вона від самого початку є для нього відкритою книгою, їхні стосунки, найімовірніше, не триватимуть дуже довго. І справа не в тому, щоб ретельно аналізувати кожне слово, яке потрібно йому сказати.

Головне не викладати про себе всю інформацію одразу, нехай деякі питання залишаються для нього загадкою, принаймні до певного етапу.

Тип 3. Цікаві жінки

Жінки, які пристрасні, мають незвичайні інтереси і цікавляться світом, з набагато більшою ймовірністю будуть обрані в якості дружин і партнерів. Чоловікам теж хочеться чогось у них повчитися і надихатися. Жінкам, у яких немає інтересів, просто нудно, і з ними складно і нецікаво в довгостроковій перспективі проводити час.

Чоловікам подобаються жінки, у яких є своє життя. Жінки, у яких є хобі, захоплення і власні друзі.

Тип 4. Впевнена жінка

Бути сексуальною жінкою – це не тільки питання фізичної привабливості. Привабливість – це не тільки те, що передалося нам через наші гени, макіяж і одяг, це насамперед упевненість у собі.

Самооцінка, повне прийняття тіла, чіткі життєві пріоритети. Поруч із такою особистістю чоловік почувається по-справжньому комфортно, і водночас впевнена в собі жінка для нього – випробування.

Кожен ваш жест має кричати: «Я особлива, і тому, кому я дістануся, по-справжньому пощастить!»

Тип 5. Кулінарний ентузіаст

Що краще ти готуєш, то більше визнання ти отримуєш в очах хлопців. А якщо приготування їжі приносить вам невимушену радість, на чоловічий інтерес ви можете розраховувати ще більше. Хлопці в цьому плані традиціоналісти – люблять добре поїсти і почуватися як у мами.

Тип 6. Весела

Чоловіки цінують жінок, які можуть посміятися разом, знаходити радість у дрібницях і приносити позитив у стосунки. Дотепність і здатність цінувати гумор сприяють більш приємним і безтурботним стосункам. Тож смійтеся зі своїм чоловіком якомога частіше і не бійтеся жартувати. Від цього ви отримаєте тільки користь!

Тип 7. Жінка з жіночними формами

Перш ніж сідати на сувору дієту, знайте, що чоловіки люблять жіночі форми. Округлі стегна, красива талія, красиві груди – ось рецепт успіху у протилежної статі.

Як повідомляв MYNIZHYN

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: