Завантаження ...
banner

Через це чоловік віддаляється від дружини: сім причин

Через це чоловік віддаляється від дружини: сім причин фото

Жінки іноді відчувають у стосунках, що їх чоловік поступово від них віддаляється. Сьогодні ми розглянемо, у чому може бути причина того, що чоловіки віддаляються від своєї жінки в стосунках, та як уникнути цього, — пише Затишок.

1. Страх близькості

Емоційної, психологічної. Страшно впускати когось в свої думки, мрії, страхи. З розвитком стосунків у багатьох буває така пауза, щоб звикнути до нового рівня близькості — це як заходити на глибину в море. Деяким потрібно повернутися на берег, щоб знову зважитися зайти.

В такому випадку переживати немає про що. Це просто питання часу, людині потрібно пристосуватися, звикнути перед тим, як переходити на новий рівень. Але якщо таке відбувається часто, можливо він просто не готовий відкриватися.

2. Страх відмови

Коли людина боїться, вона може вирішити просто відступити, а не ризикнути. Тоді другий партнер також може відступити, тому що до нього не йдуть назустріч. Може бути ситуація, коли обидві людини хочуть зблизитися, але обидві бояться.

3. Флудинг

Деякі люди більш чутливі, ніж інші, і кількість їх емоцій може бути занадто великою і нестерпною для іншої людини, а може і для них самих. Якщо це емоції негативні, швидше за все вони пов’язані з якоюсь психологічною травмою минулого. Тоді ключ до вирішення проблеми саме в рішенні старих ран.

4. Злість

Одні люди не приховують своєї злості, а інші стримують її в собі. І тоді це може бути причиною, чому людина віддаляється. Може вона робить це навмисно, щоб заспокоїтися і обдумати все раціонально. У будь-якому випадку, для успіху стосунків важливо проговорювати всі почуття. Все те, що ви стримуєте в собі, рано чи пізно буде віддаляти вас один від одного.

5. Інтроверсія

Деяким людям потрібно більше самотності, ніж іншим. Екстраверту легко відчути віддаленість від інтроверта, коли останньому потрібно просто час для себе для перезарядки. Якщо ви інтроверт, важливо пояснити своєму партнеру свої потреби, те ж стосується і екстраверта.

6. Зовнішній тиск

Хоча стосунки відбуваються тільки між двома людьми, на них впливає оточення. Може людина в стресі через роботу, інші справи, які просто забирають у нього занадто багато енергії, і її не залишається на партнера. Стосунки можуть пережити невеликий голод уваги і енергії. Але не варто залишати це так надовго.

7. Два кроки вперед, один назад

Іноді людина віддаляється з особистих причин. І це навіть може бути звичкою. То вона жадає уваги і хоче її приділяти, то відступає, щоб подивитися на реакцію або обміркувати свої дії. У будь-якому випадку краще не напирати на людину, яка віддаляється: тиск ніяк йому не допоможе.

Головне фото: Преса Рівне

Як повідомляв MYNIZHYN, іноді чоловіки в шлюбі відчувають дискомфорт, але чому — питання багатогранне. Розглянемо декілька випадків, через які можлива така ситуація в подружжі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: