Завантаження ...
banner

Чоловіки вважають їх дуже привабливими: п'ять жіночих якостей

Чоловіки вважають їх дуже привабливими: п'ять жіночих якостей фото

Чоловік навряд чи спробує познайомитися з жінкою, якщо вона не буде для нього привабливою зовні, це навіть не обговорюється, але фізична привабливість – це ще не все. Є й інші якості, які дуже подобаються чоловікам… Які саме — читайте у матеріалі, — пише Затишок.

1. Ви виглядаєте щасливою

В одному з наукових досліджень, вчені з’ясували, що зовнішній прояв щастя часто вважається чоловіками «найбільш привабливим виразом емоцій в будь-якій жінці». Якщо ви часто усміхаєтеся, і, в цілому, виглядаєте щасливою, то для оточуючих чоловіків ви здаєтеся більш відкритою для знайомства, і вони з куди більшою ймовірністю зможуть перебороти свій страх перед спілкуванням з незнайомою дівчиною і заговорити з вами.

Звичайно, якщо мені некомфортно в якомусь оточенні, то здаватися сонячної і усміхненою не так і просто, але якщо я маю намір на вечірці з кимось познайомитися, то повинна як мінімум виглядати готовою до спілкування, а не відлякувати потенційних партнерів похмурим виразом обличчя.

Це було однією з моїх головних помилок, коли мені було ледь за 20 – я чомусь вважала, що «справжній чоловік» повинен неодмінно перебороти страх відмови і серед усіх усміхнених і відкритих дівчат вибрати саме мене, похмуру і насуплену квіточку, що сидить в кутку кімнати. З тих пір я зрозуміла, що корона в мене з голови н е впаде, якщо для того, щоб зав’язалося спілкування з симпатичним хлопцем, я зайвий раз усміхнусь.

2. Ви вмієте сміятися над чужими жартами

В одному з проведених у 2006 році досліджень вчені прийшли до висновку, що почуття гумору як чоловіки, так і жінки вважають неймовірно важливим для успішності стосунків, але сприймають його трохи по-різному. Жінки хочуть зустрічатися з веселим чоловіком з хорошим почуттям гумору. З тим, хто зможе в разі чого розвеселити або зробити похмуру обстановку далеко не такою похмурою. Чоловіки ж, з іншого боку, мріють про жінку, яка буде вважати їх веселими, і буде сміятися над їх жартами.

Якщо вам подобається хлопець, з яким ви спілкуєтеся, то, швидше за все, вам сподобається і його почуття гумору. Але навіть якщо вам здається, що якісь з його жартів не цілком вдалі … Що ж, він хоча б намагався, і якщо ви засміється хоча б з ввічливості, це піде стосункам лише на користь.

Мій чоловік є гордим володарем величезної колекції поганих анекдотів, і коли він їх розповідає, іноді я не можу стриматися і щиро сміюся… Але здебільшого сміюся, навіть якщо ці жартів зовсім несмішні. Головне, що ми сміємося над ними разом, і це робить наші стосунки набагато міцнішими і гармонійнішими (і дає мені право розповісти парочку-другу не менше жахливих «смішних» історій йому).

3. Ви мила і ввічлива

Вам хоч раз доводилося чути, щоб хлопець з гордістю говорив своїм друзям: «Вона брехлива, ревнива і мстива, і тому я закохався в неї по вуха?» Навряд чи. Адже вам не захотілося б зустрічатися з повною сволотою? Ось і вони не хочуть.

Якщо ви будете милою, доброю і ввічливою дівчиною, це миттєво додасть вам очок привабливості в очах оточуючих чоловіків. Вчені виявили, що, коли учасники експерименту заздалегідь знайомилися з людьми протилежної статі за їх коротким характеристиками, вони вважали більш привабливими тих, про кого в характеристиці були в основному написані позитивні речі, а не негативні або нейтральні.

Так що частіше говоріть оточуючим «спасибі», не сприймайте людей у ​​вашому житті як належне і практикуйте альтруїзм (що для жінок, як правило, не дуже-то складно). Якщо ви хочете залучити в своє життя чудового хлопця, виховуйте в собі ті якості, які вам би хотілося бачити в ньому. Добрих людей приваблюють ті, хто схожий на них, і відштовхують протилежності.

4. Ви не носите маску, залишаючись собою

Будьте собою. Просто будьте собою. Не надягайте на себе маску, прикидаючись тієї, кого, як вам здається, хоче бачити чоловік вашої мрії. Навіть якщо це вдасться, постійне носіння такої невидимої маски дуже вимотує – особливо такої, яка вимагає замкнути ваші справжні емоції в глибині душі і викинути подалі ключ від цих дверей.

Адже ви прагнете до довгострокових стосунків, а не до таких, які розваляться на частини через взаємні докори, звинувачення і нервові зриви всього через пару років, хіба не так? Більшість чоловіків хочуть, щоб їх партнери були тими, ким здаються, і вони не зможуть отримати цього, якщо ви не будете собою.

Більш того, цілком можливо, що для того, щоб здаватися більш привабливою, вам варто… зменшити яскравість макіяжу. Результати дослідження, опублікованого в «Журналі експериментальної психології», вказують на те, що більшість жінок носять куди більше макіяжу, ніж чоловіки вважають привабливим.

Намагаючись сподобатися чоловікам і зробити себе красивіше, жінки часто домагаються абсолютно протилежного ефекту, і замість того, щоб привернути до себе потенційних партнерів, відштовхують їх від себе. Образно кажучи, для багатьох чоловіків менше означає більше. Так що намагайтеся, щоб макіяж лише підкреслював природну красу, але не покривав ваше обличчя бойовим індіанським гримом.

5. Ви можете про себе подбати

Коли мені було ледь за 20, я відчайдушно шукала свою «справжню» любов, «того самого, єдиного», споріднену душу, яка доповнить мене, немов друга половинка цілого. Неймовірну любов, яка якимось магічним чином виправить всі мої недоліки і змусить відчути себе справжньою. Коханю. Боже, якою же я була дурепою…

Повірте, хлопці здатні розпізнати жінку-реп’ях за кілометр, і не підійдуть до неї навіть на відстань витягнутої руки. Хто така «жінка-реп’ях»? О, це всього лише жінка, яка застигла в стані «вічної дитини» і нездатна подбати про себе сама. Ні в чому. У таких жінок немає справжніх друзів, інтересів і/або хобі. Вони вічно шукають когось, хто зробить їх життя повноцінним і завершеним, але при цьому не докладають жодних зусиль до того, щоб зробити його повноцінним і завершеним самостійно.

Повірте, ви не хочете собі подібної долі. Вона жалюгідна і самотня. Так що навчитеся самостійно справлятися з власними проблемами, і бути щасливими навіть поодинці, якщо буде потрібно. Харчуйтеся здоровою їжею, але дозволяйте собі тортик, якщо захочете. Займайтеся спортом, якщо вам це подобається, і ви отримуєте від цього задоволення. Знайдіть те, що приносить радість, і займайтеся цим так часто, як у вас буде виходити. Говоріть собі приємні речі, які вам хотілося б чути від інших. Будьте добрішими до себе. Це важливо, і ви цього заслуговуєте.

Це відноситься і до вашого емоційного стану. Що ви робите, коли видається нелегкий день? Влаштовуєте собі гарячу ванну з піною і свічками, чи кричите на свого кота і дітей? Ви не повинні переставати піклуватися про себе в залежності від того, одна ви чи в стосунках.

Турбота про себе повинна стати для вас постійно практикою, якщо хочете не просто стосунки на пару років, а стосунки, які триватимуть максимально довго. І якщо ви постійно відчуваєте роздратування, знайдіть спосіб заспокоюватися, який підходить саме вам.

Як повідомляв MYNIZHYN, якщо жінка вважає, що вона може передбачити бажання чоловіка, то це не все так просто, адже кожен чоловік — унікальний, майже ніяких шаблонів бажань не існує. По-справжньому любляча жінка добре знає свого чоловіка і робить для нього дещо особливе. Що саме — читайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: