Завантаження ...
banner

Ніколи не ображайтеся за це на свого чоловіка: п'ять речей

Ніколи не ображайтеся за це на свого чоловіка: п'ять речей фото

Є речі, за які жінкам ображатися на свого чоловіка не можна, адже вони обумовлені різними причинами: чи то психологічними особливостями, чи природними, а може й суто індивідуальними. Що варто пробачати своєму чоловікові — читайте у матеріалі, — пише Затишок

1. Він не розуміє твоїх натяків

Жіноча винахідливість феноменальна. Ми показуємо чоловікові фото подруг у Барселоні, розповідаємо про сумочки, що сподобалися, і підкидаємо каталоги з весільними сукнями в передпокої, сподіваючись, що кохана людина здогадається про наші бажання. І кожен із цих натяків здається простіше нікуди, але чоловіче мислення більш прямолінійне і чоловік не завжди розуміє наші хитромудрі підходи здалеку. Тобто, замість того, щоб сумно ходити повз вітрини в надії, що коханий чоловік здогадається, яку саме ти хочеш сукню, просто приведи його в магазин, покажи вбрання, що сподобалося, і попроси купити. Чоловік, може, й відмовить, зате точно знатиме причину твоєї туги вечорами.

2. Він не пам’ятає дату вашої зустрічі

А ще час першого поцілунку та положення місяця, коли ти зізналася йому в почуттях. Хіба це справді так важливо, щоб влаштовувати скандали та ображатися?

Навіть психологи говорять про те, що мислення чоловіків не здатне запам’ятовувати безліч дрібної інформації, наприклад ті ж дати знайомств або днів народжень. І це зовсім не говорить про те, що чоловік тебе не любить.Зверни увагу, він завжди замовляє твою улюблену каву та тістечко, вибирає цікаві фільми і навіть кинув палити, бо це апріорі важливо. А дати…

Можна ж акуратно нагадати чоловікові про річницю, що наближається, або ювілей твоєї мами. Тільки, заради бога, не починай зі слів: «Ти, звичайно, знову забув…».

3. Він не підтримує вдома порядок

Щоб у чоловіка вдома був порядок, він (чоловік) повинен бути або безробітним і не виходити з квартири, або дуже зайнятим і практично не з’являтися там, або ставитись до тих кількох відсотків, які з дитинства складають одяг у шафу і не колекціонують крихти чіпсів між подушками дивану. В інших випадках просто прийми цей безлад і змирись з ним.

До того ж, задумайся: може, після важкого робочого дня у твого коханого справді немає сил мити за собою посуд та пам’ятати, де який має лежати рушник. Отже, і ображатися на таку поведінку чоловіка абсолютно безглуздо.

4. Він постійно працює чи займається хобі

А нас, жінок, ще спробуй зрозуміти! Не працює – погано, мало працює – погано, багато працює – теж погано. Не захоплюється спортом – знову погано, надто захоплюється – подвійно погано. Іноді претензій настільки багато і всі вони настільки незрозумілі для чоловіка, що твоя образа на його зайнятість або захоплення може його роздратувати, адже, насправді, він заробляє гроші, щоб поїхати з тобою на море або купити новий ноутбук. А спорт чи будь-яке хобі – це взагалі віддушина для чоловіка, куди він іде з головою, щоб відпочити та перемкнутися.

Тому замість образ та претензій краще дізнайся про інтереси свого коханого більше та спробуй їх розділити. Раптом тобі теж сподобається.

5. Він спілкується зі своїми подругами

Поки психологи вирішують, чи існує дружба між чоловіком і жінкою, ми все ж таки віримо у другий варіант. Відповідно, у твого коханого можуть бути і подруги дитинства, і університетські подруги, і подруги-колеги. І це не означає, що він тобі з ними зраджує. Адже ти теж спілкуєшся з чоловіками і навряд чи вважаєш це підозрілим. Тому не варто влаштовувати своїй коханій людині необґрунтовані сцени ревнощів і ображатись за його лайки під постами подруг. Хіба що, звичайно, їх забагато у вашому житті. Але тоді про це краще відкрито поговорити, а не вирощувати тиху злість.

Як повідомляв MYNIZHYN, прості речі можуть зробити щасливим вашого чоловіка. Варто лише не забувати про них та постійно використовувати, адже робити один одного щасливим — чи не це мета відносин. Детальніше про речі, які зроблять щасливими будь-якого чоловіка — читайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: