Завантаження ...
banner

Від них розтане серце будь-якого чоловіка: 10 речей

Від них розтане серце будь-якого чоловіка: 10 речей фото

Прості речі можуть зробити щасливим вашого чоловіка. Варто лише не забувати про них та постійно використовувати, адже робити один одного щасливим — чи не це мета відносин. Детальніше про речі, які зроблять щасливими будь-якого чоловіка — читайте у матеріалі, — пише Затишок.

1. Приємний голос

Чоловіки теж люблять вухами, і їм дуже важливо, який у вас голос. Для чоловічого вуха “важкі” жіночі пискляві інтонації. Наприклад, коли жінка чогось лякається чи емоційно збуджена. Вона миттєво переходить на високі нотки в голосі і починає пищати. Від цього у чоловіків лопаються барабанні перетинки.

Хочете, щоб чоловік танув від вашого голосу? Тоді говоріть нижче, не тараторьте, витримуйте паузу.

2. Похвала

Усередині будь-якого чоловіка живе хлопчик. Якщо в дитинстві він чекав похвали від мами, то тепер чекає на неї від коханої жінки. Повірте, хоч би яким дорослим і серйозним він був, йому важлива похвала за найпростіші речі.

Частіше кажіть йому: “Ти молодець!,” “Який ти класний!”, “Як це у тебе вийшло?”, “Ти такий чудовий!”, “Як мені пощастило з тобою!”, “Ти зробив це краще, ніж я навіть могла припустити”. Вас це ні до чого не зобов’язує, але похвала діє магічно – ви розтопите серце чоловіка і перетворите його на м’який пластилін, з якого можна зліпити все, що завгодно.

3. Можливість перезавантажитись та відпочити

Не знаю, хто придумав, але якось увійшло в психологічні байки, що коли чоловік приходить з роботи додому, справжня любляча жінка мчить до нього з порога і починає його відразу розпитувати: “Як у тебе справи?”, “Що було на роботі? Поділись зі мною”. Чоловіча психіка працює інакше. Коли чоловік приходить додому, перше, про що він мріє – це про 5 хвилин глобальної тиші. Як тільки він прийшов, зустрініть його і дайте можливість просто відпочити. Це значить нічого не робити і не слухати.

Він може посидіти в абсолютній тиші або бездумно поперемикати телевізійні канали. Цієї секунди чоловік нічим усвідомлено не займається, але його психіка робить найважливішу роботу – вона переключається з ролі самця-добувача в режим люблячого чоловіка і батька.

4. Прохання про допомогу або пораду

Чоловіки люблять почуватися героями, але виявляти цю якість вони можуть переважно лише з жінками. Коли ми з вами грамотно просимо про щось чоловіків, вони починають почуватися лицарями, захисниками, потрібними. Але важливо вміти просити правильно. Не наказувати, а говорити про потрібні речі тихо, але конткретно, щоб чоловік зрозумів – його жінка потребує допомоги.

5. Подяка

Знаєте, в чому різниця між похвалою та вдячністю? Для жінок це найчастіше ідентичні поняття. Похвала висловлюється, коли чоловік щось вчинив. А дякувати ми можемо не лише за дії, а за все поспіль. Іноді навіть просто так.

Подяка вищого порядку. Це не має відношення до похвали чи оцінки дій чоловіка. Жінка може подякувати за те, що чоловік є в її житті, за те, що їй добре поруч із ним, за те, що він її просто любить, за те, що поруч із ним вона почувається справжньою жінкою тощо.

6. Смачна їжа

Так, справді, шлях до серця чоловіка лежить і через його шлунок. Якщо ви готуватимете або замовлятимете його улюблені страви – він ваш навіки. Я, наприклад, обожнюю готувати, а мій чоловік обожнює їсти. На його день народження я завжди печу його улюблений торт. Коли я це роблю, то бачу, як тануть його очі та серце, як щиро він радіє, побачивши на столі те, що він любить.

Тому коли мені хочеться порадувати чоловіка, я закриваюся на кухні і готую те, що йому подобається найбільше. Адже це так просто – шалено приємно бачити, як коханий чоловік стає на секунду щасливішим.

7. Чіткі бажання та правила

Чоловікам важко розуміти жінок. Для них ми створені на заводі, на якому все згребли в одну купу, перемішали, видали і сказали: «Ось, користуйся, будь ласка. Інструкції немає». Але ж у вас напевно є свої правила та переконання, що добре, а що погано.

Якщо ви чекаєте, що чоловік сам здогадається, що вам потрібно – то можна прочекати все життя. Спокійно скажіть, поясніть йому, що ви вважаєте допустимим, а що – за межею. У нього теж є правила та установки, про які ви, швидше за все, нічого не знаєте. І ось коли ці дві різні хвилі стикаються, відбувається буря і ураган.

8. Прямий погляд та відкритий сміх

70% всіх жінок дивитися в очі чоловікові, що сподобався, не можуть, а він це зчитує, як невпевненість у собі. Тому, якщо ви вмієте дивитися йому в очі та усміхатися чи сміятися в цю хвилину – ви викликаєте в ньому захоплення.

Ось вам приклад. У фільмі «Мемуари гейші» головна героїня складає іспит, у якому вона показує, що справжня гейша одним поглядом може закохати чоловіка. Вона спромоглася, і ви зможете.

9. Гра та флірт

Чоловік розквітає, коли його жінка легко фліртує з ним. Імпровізація, емоційність, уміння швидко змінювати настрій, котяча грайливість – все це розчулює чоловіків і робить вас жінкою. Йому миттєво хочеться торкнутися вас, оберігати і плекати. Ви стаєте неймовірно привабливою і чарівною.

10. Щастя

Чоловік щасливий тільки в ту секунду, коли його жінка щаслива. Йому абсолютно все рівно, що вам принесло це щастя: чи з’їли ви тортик, чи подивилися кіно, чи поговорили ви з подружкою, чи сходили на улюблене заняття.

Як повідомляв MYNIZHYN, усі ми різні та критерії до вибору партнера у нас відрізняються. Універсальних рецептів та золотих правил для стосунків не існує, проте можна виділити кілька базових чоловічих якостей, які жінки цінують більше за інші. Саме такий чоловік здатний зробити свою обраницю щасливою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: