Ви є недостатньо важливою для свого чоловіка: 10 ознак

Якщо чоловік вами дійсно дорожить, він вам це покаже і словами, і насамперед своїми діями. Якщо ж ви недостатньо для нього важливі, то можете навіть не сумніватися в цьому, адже він теж вам це продемонструє своєю постійною зайнятістю та байдужістю до вас та ваших почуттів. Просто навчіться вчасно помічати це і тоді вам стане все зрозуміло.

Якщо чоловік вами дійсно дорожить, він вам це покаже і словами, і насамперед своїми діями. Якщо ж ви недостатньо для нього важливі, то можете навіть не сумніватися в цьому, адже він теж вам це продемонструє своєю постійною зайнятістю та байдужістю до вас та ваших почуттів. Просто навчіться вчасно помічати це і тоді вам стане все зрозуміло, — пише Затишок.

1. Він не особливо або взагалі не цікавиться вами та вашим життям

Якби ви дійсно були важливими цьому чоловікові, то він дізнавався б про вас буквально все. Адже саме так поводяться люди, які щиро зацікавлені у стосунках із кимось, чи не так? Чоловік, якому ви справді були б важливими, питав би, як пройшов ваш день і це було б щиро, а не просто з ввічливості.

Він розпитував би про те, що для вас дійсно важливо в житті, якого чоловіка ви мрієте бачити поряд із собою, які ваші мрії, чого ви вже досягли і чим пишаєтесь. Навіть про ваше дитинство і розбиті коліна він теж хотів би дізнатися.

Одним словом, справді зацікавлений у стосунках з вами чоловік хотів би зібрати на вас ціле «досьє», адже це нормально – прагнути краще зрозуміти та пізнати людину, для тебе важливу. І тому, якщо всього цього з його боку не відбувається, то подивіться правді в очі – не дуже він і дорожить вами.

2. Він зовсім не слухає і навіть не намагається запам’ятати те, що ви розповідаєте йому

Дійсно зацікавлений чоловік буквально буде ловити кожне ваше слово і само собою намагатиметься запам’ятати ті важливі про вас речі, які ви йому розповідаєте. І навіть те, що ви сказали зовсім випадково, просто десь до речі і вже самі давно забули, що таке говорили, наприклад, що любите ромашки або молочний шоколад з горішками, чоловік може запам’ятати, а потім несподівано подарувати вам саме цей букет чи улюблену шоколадку.

Але якщо ваш чоловік усе, що ви йому розповідаєте, навіть розуміючи, що це для вас важливо, пропускає повз вуха, то це серйозна причина замислитися.

3. Він не робить вам жодних подарунків чи сюрпризів, навіть суто символічних

Звичайно, не всі чоловіки можуть собі дозволити дорогі та шикарні подарунки чи відпочинок на Мальдивах. Але річ тут не в цьому. Якби ви дійсно були важливими для вашого чоловіка, то він навіть не маючи багато грошей, але при цьому намагаючись вас приємно здивувати, подарував би вам звичайну шоколадку або букет із польових квітів, які він сам зібрав. Або захопивши пляшку вина, плед та трохи фруктів організував би вам романтичний пікнік десь у парку чи на березі річки, тільки для вас двох.

І вже повірте, якщо чоловікові дійсно важлива жінка, то навіть, який би не романтичний він не був, але прагнучи справити гарне враження на свій об’єкт обожнювання, він згадає і про квіти, і про солодощі і про все інше, що так люблять жінки. Тому не шукайте виправдання небажанню вашого кавалера зробити для вас щось приємне.

Висновок тут один – він просто не хоче цього робити.

4. Він ніколи з вами не сперечається, а просто завжди і у всьому погоджується

На перший погляд, начебто, теж мені проблема. Так це ж мрія майже кожної жінки, щоб чоловік завжди і всім з вами погоджувався. Але насправді, якщо чоловік, начебто у всьому з вами згоден – це досить тривожний дзвіночок для ваших стосунків. Адже невже ви думаєте, що просто ваші думки з коханим таким чудовим чином у всьому збігаються? Звичайно, це не так.

Просто ваш чоловік тримає свою справжню думку щодо якогось питання, яке ви обговорюєте, при собі і не бачить необхідності ділитися цим із вами, або тим більше витрачати свої нерви та емоції, доводячи вам свою правоту.

І це ще один тривожний дзвіночок. Тому що чоловіки не бачать необхідності витрачати свій час, а в цьому випадку ще й сили з емоціями, щоб вирішити якийсь конфлікт, а ще й знаходити компроміс із жінкою, яка йому не дуже важлива. У цьому випадку чоловікові легко з нею погодитися.

5. Він зовсім не прислухається до вашої думки і ніколи не радиться з вами

Якщо чоловікові дійсно важлива його жінка, то він обов’язково (!) цікавитиметься і враховуватиме її думку щодо різних питань і тим більше при прийнятті якогось серйозного рішення. Якщо ж цього не відбувається і про всі важливі події і рішення в його житті ви дізнаєтеся мало не останньою і навіть випадково від інших людей, а не від нього, то ви точно не є для нього досить важливі і цікаві.

6. Він ніколи не запрошує вас кудись на справжнє побачення

Якщо всі ваші побачення, а точніше, просто зустрічі відбуваються або у нього або у вас вдома в «горизонтальному положенні», то будьте впевнені – ви цікаві цьому чоловікові тільки, як сексуальний об’єкт і не більше. Тому не вірте, якщо він почне розповідати, що хотів просто побути з вами наодинці. Тим більше, що це дуже легко перевірити – просто одного разу, коли він знову покличе вас до себе додому «на побачення», скажіть, що трохи погано почуваєтеся, але можете приїхати, щоб дійсно ПРОСТО провести разом час.

Тобто дайте йому зрозуміти, що сеkсу у вас сьогодні точно не буде і подивіться на його реакцію. Якщо ваш чоловік, почувши це, одразу згадає про якісь свої «невідкладні справи» і побажавши вам якнайшвидшого одужання, перенесе вашу зустріч на інший раз, то тут і до ворожки ходити не треба – все, що йому від вас потрібно, це просто сеkс.

Адже якщо ви дійсно цікаві чоловікові для серйозних стосунків, він захоче показати вас усьому світу. Він водитиме вас у кіно, кафе, театр або навіть просто в парк на прогулянку і при цьому гордо триматиме за руку, щоб усі знали, що ви саме ЙОГО жінка, а не ховатиме вас у своїй спальні.

7. Він не знайомить вас зі своїми друзями та рідними

Якщо ви вже досить давно зустрічаєтеся, але досі жодного разу не бачили друзів чи рідних свого коханого і навіть нічого про них не знаєте, то, швидше за все, вони теж нічого про вас не знають, а, можливо, навіть і не здогадуються про ваше існування.

Пам’ятайте, що чоловіки дуже люблять пишатися тим, що вважають для себе справді важливим. Тому подумайте самі, якщо ваш коханий справді цінував би і дорожив вашими з ним стосунками, хіба він не хотів би познайомити вас із рідними для нього людьми? Хіба не хотів би, щоб вони пораділи за нього і навіть по-доброму позаздрили, що тепер у нього є така неймовірна жінка, як ви? Думаю, відповідь тут очевидна. Якщо ваш чоловік приховує ваші з ним стосунки від своїх близьких та рідних, то це серйозна нагода задуматися, а чи не веде він подвійне життя, в одному з яких вам просто немає місця..?

8. Він майже нічого не розповідає вам про себе

Чоловік, якому важлива його жінка, відкривається їй і навіть якщо йому це нелегко дається, він хоча б намагається це робити. Адже він хоче, щоб вона більше дізналася про нього, зрозуміла, чим він живе і який у нього внутрішній світ, він розуміє, як важливо для стосунків спілкуватися один з одним. Якщо ж ви неважливі, то відкриватися і «виливати» вам всю свою душу він точно не буде.

9. Він не приділяє вам достатньо часу та уваги, постійно шукаючи собі якісь виправдання

Повірте, чоловікові, якому ви будете дійсно важливі, нічого б не завадило з вами побачитися, якби він тільки щиро цього захотів. Він не шукатиме виправдання, говорити що він постійно зайнятий, а ще захворів його хом’ячок, друга покинула дівчина і треба підтримати і взагалі він дуже втомився після роботи. Запам’ятайте, чоловік не скасує вашу зустріч просто тому, що втомився.

Якщо ви чекаєте кілька днів, коли він вам нарешті зателефонує, хоча він обіцяв зробити це ще вчора, то ви явно недостатньо йому важливі.

10. Він змушує вас постійно сумніватися в собі та своїй важливості для нього

Якщо чоловік вами дійсно дорожить, він вам це покаже і словами, і насамперед своїми діями. І тоді вам навіть на думку не спаде про це сумніватися. Але якщо ви недостатньо для нього важливі, то можете навіть не сумніватися в цьому, адже він теж вам це продемонструє своєю постійною зайнятістю та байдужістю до вас та ваших почуттів. Просто навчіться вчасно помічати це і тоді вам стане все зрозуміло.

Як повідомляв MYNIZHYN, Малгожати Рибак – мати трьох дітей та авторка кількох книг про життя у шлюбі розповідає про п’ять «мов нелюбові» між чоловіком та дружиною, які нищать їхній взаємозв’язок. Можливо ви теж маєте ці проблеми? Переконайтеся, що це не так.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: