Завантаження ...
banner

Користуйтеся із задоволенням: 11 секретів для супер-господині

Користуйтеся із задоволенням: 11 секретів для супер-господині фото

Ви втомилися від буденних турбот і мрієте про те, щоб домашні справи виконувалися самі собою? Тоді ця стаття саме для вас! Ми зібрали 11 неймовірних порад, які не тільки полегшать ваше життя, але й додадуть йому нових яскравих фарб. Готові перетворитися на справжню королеву своєї кухні та всього будинку? Детальніше читайте далі, — пише Затишок.

1. Бананова шкірка проти мошок

Цей лайфхак – справжня знахідка для тих, хто бореться з надокучливими мошками на кухні. Просто натріть внутрішньою стороною бананової шкірки місця, де зазвичай з’являються ці комахи. Ефірні олії банана відлякують мошок, а вам не доведеться використовувати шкідливу хімію.

2. Чайні пакетики проти неприємних запахів

Викидати використані чайні пакетики – це справжній злочин проти екології! Надайте їм друге життя! Просто розкладіть їх по шафах, холодильнику або взуттєвій полиці. Чай вбере в себе неприємні запахи і залишить після себе приємний аромат. Замовити професійне прибирання (наприклад від клінінгової компанії «Доглянуто») – ще один спосіб видалити усі неприємні запахи з кухні. Знати, де знайти порядних акуратних спеціалістів зі сфери клінінгу – також своєрідний лайфхак.

3. Лимон проти іржі

Іржа – справжній кошмар для будь-якої господині. Але не поспішайте викидати улюблену сковороду! Просто натріть іржаві місця половинкою лимона. Кислота лимона допоможе розчинити іржу, а ваша сковорода знову сяятиме як нова.

4. Оцет проти вапняного нальоту

Вапняний наліт на кранах і плитці – це не тільки не естетично, але й свідчить про те, що пора провести генеральне прибирання. Але не варто витрачати купу грошей на спеціальні засоби. Просто змішайте оцет з водою в рівних пропорціях і обробіть забруднені поверхні. Оцет розчинить вапняний наліт, а ваша сантехніка засяє чистотою.

5. Сода проти забруднень на плиті

Запечена їжа на плиті – це справжнє випробування для будь-якої господині. Але не впадайте у відчай! Просто нанесіть на забруднені місця соду, залиште на кілька хвилин, а потім змийте теплою водою. Сода – це натуральний і ефективний засіб для чищення, який не пошкоджує поверхні.

6. Зубна паста проти подряпин на меблях

Подряпини на меблях – це завжди неприємно. Але не поспішайте купувати нові меблі! Просто нанесіть на подряпини невелику кількість зубної пасти, розітріть її м’якою тканиною і відполіруйте. Зубна паста заповнить подряпини і зробить їх менш помітними.

7. Картопля проти запахів у холодильнику

Неприємний запах у холодильнику – це ознака того, що пора провести генеральне прибирання. Але не варто відразу вдаватися до радикальних заходів. Просто розріжте картоплю навпіл і покладіть половинки в холодильник. Картопля вбере в себе неприємні запахи і залишить після себе свіжий аромат.

8. Оливкова олія проти скрипучих дверей

Скрипучі двері – це не тільки дратує, але й може свідчити про те, що петлі потребують змащування. Але не варто використовувати для цього машинне масло, яке може залишити жирні плями. Просто змочіть ватний диск оливковою олією і обробіть петлі. Оливкова олія змастить петлі і усуне скрип.

9. Кава проти слимаків

Слимаки на городі – це справжнє лихо для будь-якого садівника. Але не варто використовувати хімічні препарати, які можуть зашкодити рослинам. Просто насипте мелену каву (можна також використану каву з кавомашини) навколо рослин. Кава відлякує слимаків і захищає ваші рослини.

10. Лід проти запахів у мікрохвильовій печі

Після розігріву їжі в мікрохвильовій печі часто залишається неприємний запах. Але не варто витрачати час на ручне миття. Просто покладіть в миску декілька кубиків льоду, додайте кілька крапель лимонного соку і покладіть в мікрохвильову піч. Увімкніть мікрохвильову піч на максимальну потужність на кілька хвилин. Пар розчинить жир і усуне неприємні запахи.

11. Газета проти запітніння вікон

Запітнілі вікна – це не тільки не естетично, але й може сприяти появі цвілі. Але не варто відразу бігти в магазин за спеціальними засобами. Просто розкладіть на підвіконнях старі газети. Газета вбере в себе вологу і запобіжить утворенню конденсату.

Ось і все! Ці незвичайні лайфхаки допоможуть вам перетворити свій будинок на затишне гніздечко, де панує чистота і порядок. Головне – не боятися експериментувати і шукати нові способи полегшити своє життя. Адже кожна господиня – це справжня чарівниця, яка здатна творити чудеса на своїй кухні!

Як повідомляв MYNIZHYN, стан вашого обличчя несе в фен-шуй інформацію величезної цінності! Тільки дивлячись на нього, можна отримати уявлення про здоров’я, особистість і ваше уміння впливати на людей. Ось деякі підказки, щоб привнести у ваше життя любов. Буквально кілька додаткових штрихів до звичайних процедур, і ось вона — краса по фен-шуй!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: