Завантаження ...
banner

Жінки зазвичай їх не помічають: сім чоловічих натяків

Жінки зазвичай їх не помічають: сім чоловічих натяків фото

Іноді чоловіки та жінки здаються істотами з різних планет, особливо коли йдеться про комунікацію. Представники сильної статі часто натякають на свої почуття і бажання, але їхні партнерки, знайомі або колеги не завжди вловлюють ці сигнали. Про те, які неявні знаки навмисно чи мимоволі ігноруються прекрасними дамами — читайте далі, пише Кава з молоком.

Натяк 1. Приховане прохання про допомогу

Чоловік може мимохідь обмовитися про те, що йому потрібна підтримка або порада, говорячи про свої труднощі та проблеми. Деяка скутість і сором'язливість пояснюються просто: йому не хочеться здаватися слабким у жіночих очах. Якщо ви зрозумієте, що ваша участь дійсно необхідна, не соромтеся запропонувати допомогу.

Натяк 2. Турбота й увага до деталей

Якщо знайомий чоловік помічає дрібниці, пов'язані з вами, намагається зробити щось для вашого комфорту, принести радість, підняти настрій, це може свідчити про його зацікавлене ставлення. Оцініть ці приємні моменти і постарайтеся бути вдячною за прояв теплих почуттів.

Натяк 3. Часті компліменти

Такі очевидні знаки симпатії, як компліменти, важко не помітити. Однак буває, що жінки не сприймають їх всерйоз, не замислюються про те, що хтось до них небайдужий. А раптом це не просто чергова фраза, а прагнення стати ближче? Навіть якщо ви не відчуваєте взаємності, варто проявити чуйність і доброзичливість.

Натяк 4. Запрошення провести час разом

Якщо чоловік часто пропонує вам повечеряти удвох, вирушити на прогулянку, на концерт або в кіно, значить, настав час для відвертої розмови. Така поведінка свідчить про намір поглибити ваші стосунки.

Будьте відкриті до подібних пропозицій і намагайтеся знайти точки дотику. Проаналізуйте свої почуття: ви маєте право тактовно відмовитися від зустрічі наодинці, щоб чоловік не сподівався марно. Якщо ж його залицяння вам подобаються, не втрачайте свій шанс!

Натяк 5. Інтерес до вашого життя

Чоловік, який ставить безліч запитань про ваші справи, настрій, роботу або сім'ю, найімовірніше, натякає на те, що ви йому небайдужі. Не ігноруйте ці слова, поділіться думками, розкажіть про себе, проявіть увагу до нього самого. Як розвиватимуться події далі, невідомо, але таке спілкування цілком може стати початком дружніх або романтичних стосунків.

Натяк 6. Захист і підтримка

Він поводиться як вірний лицар, завжди підтримує вас і в будь-який момент готовий стати на захист? Настільки явний знак прихильності не може пройти непоміченим! Напевно, не варто нехтувати підтримкою, особливо якщо ви поділяєте почуття чоловіка. Погодьтеся, дуже приємно іноді відчути себе слабкою жінкою поруч із тим, хто сильніший.

Натяк 7. Небажання розлучатися

Побачення добігло кінця, а він неохоче прощається з вами або намагається продовжити спілкування? Звичайно, це прямо вказує на його потяг до вас. Звертайте увагу на такі моменти і не поспішайте з розставанням, якщо ви теж насолоджуєтеся його компанією. У тому випадку, коли часу немає, скажіть про це м'яко і делікатно.

Як повідомляв MYNIZHYN, ви втомилися від буденних турбот і мрієте про те, щоб домашні справи виконувалися самі собою? Тоді ця стаття саме для вас! Ми зібрали 11 порад, які не тільки полегшать ваше життя, але й додадуть йому нових яскравих фарб. Готові перетворитися на справжню королеву своєї кухні та всього будинку? Детальніше читайте далі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: