Завантаження ...
banner

Чоловік жадає цього від жінки: п'ять дивних речей

Чоловік жадає цього від жінки: п'ять дивних речей фото

Кожен чоловік віддає перевагу різним речам. Те, що візуально і сексуально привабливо для одного, може бути огидним для іншого. Проте, існує щось, що приваблює багатьох чоловіків. Про п'ять речей у жінках, які "вбивають" чоловіків одразу і наповал, згідно з недавніми дослідженнями — читайте далі, пише Затишок.

1. Носіння специфічного виду макіяжу

Деякі чоловіки віддають перевагу жінкам без макіяжу, тому що вони мають природний вигляд. Чоловікам також здаються привабливими жінки, які носять помаду. Проте, жінки, схильні носити «темні» види макіяжу, рідше користуються попитом.

2. Правильне співвідношення талії до стегон

Ця перевага пов'язана не стільки з привабливістю, скільки з міцним здоров'ям і плодючістю. Дані дослідження засвідчили, що співвідношення талії до стегон - потужний індикатор рівня естрогену в жінки, ризику ожиріння, а також сприйнятливості до діабету, раку яєчників і хвороби серця.

3. Носіння речей червоного кольору

Червоний — колір пристрасті. Не дивно, що він так вабить чоловіків. У дослідженні, проведеному психологами

Університету Рочестера, чоловікам показали фотографії різних жінок у різнокольорових рамках - від білого до червоного кольору - і запитали, які жінки їм сподобалися більше. Потім чоловікам показали ті самі фотографії жінок у червоному і синьому одязі і поставили запитання: скільки грошей вони б витратили на побачення з цими жінками.

Жінок у червоному обрамленні та червоному одязі знайшли більш сексуальними та привабливими.

4. Хороший характер

Хороший характер - на вагу золота. У дослідженні, проведеному в бюлетені «Особистість і соціальна психологія», чуйність жінки до чоловічих потреб і бажань приваблива в очах чоловіків.

5. Високий пронизливий голос

Дослідження показали, що жінки, як правило, надавали перевагу чоловікам з більш низьким і глибоким голосом. Чоловіки протилежної думки. Ця перевага пов'язана з пропорціями людини, яка володіє голосом. Коли жінка чує чоловічий глибокий голос, вона пов'язує його з високим зростом. З іншого боку, коли чоловіки чують жінку з високим голосом, вони пов'язують його з мініатюрною статурою.

Як повідомляв MYNIZHYN, чоловіки і жінки різні за своєю природою. І навіть якщо вони живуть разом роками, у них все одно час від часу виникають проблеми з розумінням одне одного. Чого хочуть чоловіки у стосунках? Жінкам, звісно, все це і так давно відомо, але водночас вони все одно продовжують знову і знову робити одні й ті самі помилки. Саме ці шість істин про чоловіків жінки постійно забувають.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: