Завантаження ...
banner

Кожна жінка повинна мати це вдома: вісім речей

Кожна жінка повинна мати це вдома: вісім речей фото

Напевно, у кожного є речі-улюбленці, обійтися без яких було б непросто. Пропонуємо наш список предметів, які зроблять ваше життя ще трішки комфортнішим, якщо будуть у будинку під рукою, — пише Затишок.

1. Красивий посуд

Не обов’язково регулярно влаштовувати звані вечері, щоб дозволити собі красиві тарілки. Навіть пересічний сніданок без кулінарних шедеврів гарний посуд перетворить на щось більше, ніж поспішний прийом їжі. Поодиноких залишків сервізів, надбитого посуду, небажаних подарунків сміливо позбувайтеся, ви гідні більшого!

2. Мультиварка

Фраза “томити на повільному вогні і помішувати” викликає у вас нервовий зрив? Розуміємо. Безліч рецептів буквально приковують до плити, біля якої доводиться стояти годинами. Мультиварка здатна приготувати більшість страв не гірше за вас і без постійного контролю, звільнивши багато часу, який можна витратити на себе.

3. Хороший матрац

Міцний сон безпосередньо пов’язаний із самопочуттям протягом дня. Адже якщо у вас безсоння, це буквально написано на втомленому обличчі. Якість матраца визначає якість життя, одну половину якого ми буквально проводимо в ліжку, а протягом другої – витрачаємо накопичену енергію. Крім того, придивіться до ортопедичних подушок – вони здатні вберегти від зморшок, особливо якщо є звичка спати на животі або боці.

4. Робот-пилосос

Цей помічник по господарству просто незамінний, якщо на прибирання вічно не вистачає часу. Що б не обіцяла реклама, навряд чи цей гаджет впорається з повноцінним прибиранням, але в підтримці чистоти йому просто немає рівних! До слова, якщо результат залишає бажати кращого, запускайте електронного друга повторно – з другої спроби стане помітно чистіше.

5. Кімнатні рослини

Можна по-різному ставитися до кімнатних квітів, але неможливо посперечатися з тим, що живі рослини роблять будь-який інтер’єр веселішим і додають затишку. Стосунки з рослинами не складаються? Спробуйте підібрати невибагливі, витривалі екземпляри. Упевнені, рослина, яка вам підходить, принесе позитивні емоції.

6. Велике дзеркало

Дзеркала оточують нас усюди – від маленького кружечка в пудрениці до величезних “полотен” в інтер’єрах. Однак дім не фойє театру – велике дзеркало є не у всіх. Якщо вам ніде подивитися на себе на повний зріст, ви регулярно і не завжди усвідомлено відчуваєте дискомфорт. Ви будете набагато впевненішими, якщо зможете оглядати себе “збоку” перед виходом.

7. Антистатик

Здавалося б, флакон цього чудо-засобу може припадати пилом на дальній полиці роками. Але краще мати такий про запас, ніж вийти у світ у сукні, яка липне до ніг і іскриться від статичної електрики. Загалом, їсти антистатик не просить, а такі проблеми вирішує з легкістю. Застосувати його можна не тільки до вбрання, пледу і гардинам розрядка часом теж не завадить.

8. Штори

Навіть якщо відкинути всі гендерні стереотипи про інтер’єр, жінці штори, на наш погляд, потрібніші, і ось чому: річ радше не в затишку, а в комфорті. За допомогою світлонепроникних штор ви можете змінювати освітленість приміщення під настрій. Адже іноді в розпал сонячного дня хочеться побути наодинці з собою в напівтемряві або виспатися, не встаючи з першими променями. Штори створюють відчуття безпеки і захищають від цікавих очей – куди без них?

Як повідомляв MYNIZHYN, ви втомилися від буденних турбот і мрієте про те, щоб домашні справи виконувалися самі собою? Тоді ця стаття саме для вас! Ми зібрали 11 неймовірних порад, які не тільки полегшать ваше життя, але й додадуть йому нових яскравих фарб. Готові перетворитися на справжню королеву своєї кухні та всього будинку?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: