Завантаження ...
banner

Старанний злодій проникав до чужих будинків, виконував хатню роботу

Старанний злодій проникав до чужих будинків, виконував хатню роботу фото

Попри "хорошу" справу, на нього чекає тюрма.

Поляка нещодавно засудили до 22 місяців ув'язнення за те, що він вдерся до двох будинків і виконував у них різну хатню роботу – розвішував білизну та мив підлогу.

Про це пише Oddity Central

36-річний Даміан Войніловіч, мабуть, зараз дуже розлючений. Мало того, що він не лише не отримав подяки від своїх "жертв", але тепер повинен провести майже два роки у в'язниці через їхні скарги. Чоловіка польського походження звинуватили у крадіжці зі зломом після того, як минулого літа він проник до двох будинків у Ньюпорті, Велика Британія, і виконував різну хатню роботу: виносив сміття, розвішував білизну на мотузці і мив підлогу. Також він випив трохи вина.

Чоловік навіть залишив записку для однієї з жертв: "Не хвилюйся, будь щасливим".

Однак жертви Войніловіча не дуже цінували роботу, яку він вкладав у їхню власність. Мешканка Монмутшира, яка повернулася додому 16 липня і виявила, що сміттєвий бак спорожнів, годівниці для птахів були переповнені, а деякі горщики з рослинами пересунуті її садом, так злякалася за своє життя, що пішла жити до друзів.

"Два тижні після злочину, поки його не спіймали, я жила в стані підвищеної тривоги, якої ніколи раніше не відчувала", - розповіла неназвана жінка. "Я думала, чи це був хтось, хто мене знає, чи не перетвориться це на переслідування, чи знає він, що я живу сама, і чи не була я його мішенню. Я була надто налякана, щоб залишатися у власному будинку, і зупинилася у подруги".

 Читайте також:“Рататуй”: пацюк їв булочку у супермаркеті Києва

Ще одне незвичайне пограбування сталося в іншому будинку в Ньюпорті 29 липня. У цьому випадку власника попередила система відеоспостереження про те, що Войніловіч наблизився до їхнього будинку. Він міг лише спостерігати, як 36-річний чоловік увірвався до помешкання, налив собі вина, виправ одяг і навіть прийняв душ. Зять жертви приїхав, щоб вигнати грабіжника, і згодом його було заарештовано.

Адвокат Войніловіча нещодавно повідомив суду, що на момент інцидентів він був безхатьком і перепросив за будь-які незручності, які він заподіяв жертвам. Вони також попросили суддю врахувати, що під час обох злочинів він нікому не заподіяв шкоди. 36-річний чоловік визнав себе винним за обома пунктами обвинувачення.

Зрештою суд засудив Даміана Войніловіча до 22 місяців ув'язнення.

Раніше ми писали: Як слониха навчилася чистити банани хоботом - ВІДЕО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: