Завантаження ...
banner
banner

Юна ніжинка стала фіналісткою Всеукраїнського конкурсу

Днями у Києві пройшла виставка конкурсних малюнків. Конкурс "Україна майбутнього" був організований фондом Ігоря Янковського "Ініціатива заради майбутнього". У Всеукраїнському конкурсі взяла участь юна ніжинка Анастасія Балабайко


Днями у Києві пройшла виставка конкурсних малюнків. Конкурс "Україна майбутнього" був організований фондом Ігоря Янковського "Ініціатива заради майбутнього". У Всеукраїнському конкурсі взяла участь юна ніжинка Анастасія Балабайко, яка навчається малюванню у школі мистецтв при Ніжинському коледжі культури та мистецтв, пише Нежитин.

Вчителькою Анастасії є знана ніжинська майстриня Катерина Борисова. Остання, у свою чергу, повідомила радісну новину про те, що її учениця стала фіналісткою конкурсу "Україна майбутнього" у номінації "Країна інновацій".

Щиро вітаємо юну Анастасію Балабайко та бажаємо їй подальших творчих успіхів та завзяття у популяризації свого рідного краю.

Нагадаємо, що виставка конкурсних малюнків буде тривати до 5 жовтня, а потім буде експонуватися за кордоном.

За роки проведення Конкурсу роботи юних українців були показані на дев’яти великих виставках, в тому числі в Культурному центрі України в Парижі, штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку, в будівлі Європарламенту в Брюсселі та під час Економічного форуму в м. Криниця-Здруй (Польща).

У 2017 році Фонд Ігоря Янковського спільно з Міністерством культури України організували виставку переможців п’яти тогорічних конкурсів дитячого малюнку в стінах Міністерства. Це викликало позитивні відгуки, як самих співробітників держустанови, так і численних гостей, в тому числі членів закордонних делегацій, які ознайомилися з творчістю юних українських художників.

Всеукраїнський конкурс, малювання, Анастасія Балабайко

Всеукраїнський конкурс, малювання, Анастасія Балабайко

Всеукраїнський конкурс, малювання, Анастасія Балабайко

Всеукраїнський конкурс, малювання, Анастасія Балабайко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: