Завантаження ...
banner
banner

Газета "Оголошення Ніжина": ми переходимо в інтернет

Сьогодні вийшов друком останній паперовий номер єдиної у місті газети з глянцевою обкладинкою "Оголошення Ніжина". Від сьогодні оголошення, які ви будете подавати у пункті прийому оголошень чи телефоном можна буде знайти на нашому сайті

Сьогодні вийшов друком останній паперовий номер єдиної у місті газети з глянцевою обкладинкою "Оголошення Ніжина", яка вже сьогодні доступна у електронному форматі  на головному порталі нашого міста  - Mynizhyn.com.

Сучасні реалії вимагають і сучасних підходів до подачі інформації і переходу на електронні засоби комунікації. Рано чи пізно ми все одно б перейшли в онлайн-версію, тому що це дає набагато більші перспективи і результати, аніж застарілі паперові носії. А через складні реалії, і через збільшення цін на газетний папір та фарбу, ми вирішили змінити формат нашого видання і повністю переходимо в онлайн вже в сьогодні. 
 
Від сьогодні  оголошення, які ви будете подавати у пункті прийому оголошень чи телефоном  можна буде знайти на сайті
 
Тепер вам не потрібно буде чекати середу, щоб ваше оголошення стало доступним для ніжинців. Воно  впродовж 30 хв. після подання буде розміщено у розділі “Оголошення”на сайті Mynizhyn.com 
 
Окрім зміни формату нашої газети ми даємо нові можливості ніжинцям  щодо подання оголошень. 
 
Підписавшись на сторінку “Оголошення Ніжина online” у Вконтакті і Facebook ви зможете подавати онлайн оголошення, яке буде розміщене, як на відповідній сторінці в соцмережі  так і на сайті Mynizhyn.com.

 
Щоб подати оголошення за допомогою  Вконтакті  вам  потрібно лише натиснути “Запропонувати новину” на сторінці  “Оголошення Ніжина online” та ввести його текст.

Подане вами оголошення буде опубліковано після модерації адміністратором у загальній стрічці оновлення сторінки та у розділі “Оголошення” на міському сайті Mynizhyn.com

Подати оголошення за допомогою Facebook ви можете на сторінці “Оголошення Ніжина online” за адресою fb.me/ogonizhyn просто ввівши текст оголошення у блоці “Дописи на сторінці”.
 
Переваги:
  • ваше оголошення буде доступне відразу у трьох електронних джерелах
  • його побачить, як мінімум у тричі більше людей ніж у паперовій газеті “Оголошення Ніжина” 
  • оголошення буде відразу доступним для інших користувачів
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: