Завантаження ...
banner
banner

Нові перемоги вихованців Ніжинської хореографічної школи

21 квітня 2019 року в самому серці української столиці, Колонному залі Київської міської державної адміністрації,відбувся ІІІ Міжнародний творчий фестиваль-конкурс учнівської та студентської молоді «З Україною в серці»

Ніжинська хореографічна школа, Ритм

21 квітня 2019 року в самому серці української столиці, Колонному залі Київської міської державної адміністрації,відбувся ІІІ Міжнародний творчий фестиваль-конкурс  учнівської та студентської молоді  «З Україною в серці».

Міжнародний фестиваль-конкурс проводився за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Постійної комісії з питань культури і туризму Київської міської ради, Київської муніципальної Академії естрадно-циркового мистецтва ім. Л.Утьосова  і телепроекту «Зіркафест» .

Головна мета телепроекту«Зіркафест» –  створення для дітей і молоді можливості творчого спілкування, розкриття нових талантів, взаємозбагачення культурних традицій; залучення меценатів та спонсорів до підтримки творчої молоді; обмін досвідом творчої діяльності композиторів, поетів, музичних керівників, продюсерів та молодих виконавців.

Творчі колективи Ніжинської дитячої хореографічної школи вже неодноразово брали участь у мистецьких заходах «Зіркафест» і щоразу здобували найвищі нагороди.

Цього року учасниками Міжнародного творчого фестивалю-конкурсу «З Україною в серці»стали ансамбль сучасного танцю «Astrum» та студія бального танцю «Ритм» Ніжинської дитячої хореографічної школи (керівник обох колективів – випускниця Ніжинської дитячої хореографічної школи, викладач Оксана Добриня).

Для вихованців студії бального танцю «Ритм» (а це діти віком 7-9 років)  це перший конкурсний виступ. «Наше перше ча-ча-ча» у їх виконанні – дебют у нелегкій конкурсній діяльності. Проте талановиті  ритмівці  гідно пройшли своє перше випробування і здобули   ІІ місцев номінації «Бальна хореографія» (категорія 7-9 років).

Учасники середньої групи ансамблю сучасного танцю «Astrum» Ніжинської дитячої хореографічної школи – досвідчені виконавці сучасних та естрадних танців, багаторазові лауреати обласних, всеукраїнських та міжнародних фестивалів-конкурсів.  Хореографічна композиція «Поринули в танець» у їх виконанні ще раз підтвердила  високий рівень професійної та виконавської майстерності колективу:ГРАН-ПРІ  у номінації «Естрадна хореографія» (категорія 10-12 років) – заслужений здобуток колективу.

ІІІ Міжнародний творчий фестиваль-конкурс  учнівської та студентської молоді «З Україною в серці»дав можливість юним обдаруванням Ніжинської дитячої хореографічної школи  показати свої здібності, позмагатися  з іншими колективами, ближче  познайомитися з  культурою інших регіонів України, став справжнім святом  душі і серця.

Нових творчих здобутків та яскравих перемог вам,  юні таланти Ніжинської дитячої хореографічної школи.

Н. Куделя, Ніжинська дитяча хореографічна школа, nizhyncultura.com.ua 

Ніжинська хореографічна школа, Ритм

Ніжинська хореографічна школа, Ритм
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: