Завантаження ...
banner
banner

На одну земельну ділянку в Ніжині претендують троє

На сьогоднішнє засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації завітала ніжинка з проханням надати земельну ділянку її зятю, учаснику

земельна ділянка, учасник АТО

На сьогоднішнє засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, будівництва, архітектури, інвестиційного розвитку міста та децентралізації завітала ніжинка з проханням надати земельну ділянку її зятю, учаснику АТО.

Ділянка, на яку претендує атовець, знаходиться по вулиці Незалежності, в районі аграрного ліцею. "Мій зять воював з 2014 по 2016 роки, – розповіла жінка, – а на цій ділянці, яка ніким не приватизована і просто "гуляє", хоче звести будинок та побудувати гараж".

Проста на перший погляд ситуація, втім, має чимало підводних каменів. Як повідомив голова земельної комісії Андрій Деркач, багато років тому дана ділянка належала громадянину Ш. Є документ, який засвідчує присвоєння їй кадастрового номеру. "Ми не маємо права розпоряджатися землею, – підкреслив А. Деркач, – поки громадянин Ш. від неї не відмовиться".

Крім цього, ділянку на сьогоднішній день уже хтось тихенько обробляє і збирає з неї гарний урожай капусти. Зі слів голови комісії, з цим мовчазним господарем виходили на зв'язок, але окрім "голих" заяв, документів, які б підтверджували право чоловіка на користування землею, він не надав.

І це ще не все. Знайшовся ще один громадянин А., який раніше за сьогоднішню заявницю звернувся до міськвиконкому з проханням оформити цю ділянку на нього. 

Питання потребує додаткового розгляду й буде винесене на розгляд сесії.

Валентина Пильник

земельна ділянка, учасник АТО


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: