Завантаження ...
banner
banner

Від Амосова до "Thrash!" облаштують тротуари

Депутат Костянтин Смалій на позачерговій сесії міськради сьогодні, 11 грудня, підняв питання розбитого тротуару в районі Міськлікарні (біля магазину "У Олексія"). За його словами, він уже півроку звертає увагу місцевої влади


Депутат Костянтин Смалій на позачерговій сесії міськради сьогодні, 11 грудня, підняв питання розбитого тротуару в районі Міськлікарні (біля магазину "У Олексія"). За його словами, він уже півроку звертає увагу місцевої влади на цей об'єкт.

"Яму чимось засипали, а що далі?, – запитує К. Смалій. – Мами з дитячими візочками там не пройдуть, бо грузне".

Заступник міського голови Григорій Олійник повідомив, що в бюджеті 2020 року, за ініціативи підприємців, є пропозиція облаштування тротуарів.  "Міська влада виготовляє проект, а підприємці самі облаштовують біля своїх об'єктів діяльності тротуари", – зазначив Г. Олійник.

Роботи можуть розпочатися лише з наступного року. 

Також депутат Ігор Шалай повідомив, що 
це питання обговорювали на засіданні  містобудівної ради.  "Плитку і тип мощення оберуть підприємці, – підкреслив депутат. – Усе це буде вкладено в проект, який ми замовимо, і таким чином усі тротуари від вулиці Амосова і до "Траша", що по вулиці Московській, з обох боків дороги будуть покращені за рахунок підприємців".

Валентина Пильник
Фото з мережі


  


 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: