Завантаження ...
banner
banner

Флешмоб "Живий тризуб". Фото

Оновлено. Сьогодні, 21 травня, у рамках святкування Дня української вишиванки та "Мегамаршу у вишиванках", що відбувся вперше у нашому місті перед будівлею виконавчого комітету міської ради було створено живий тризуб з учасників маршу у вишиванках.


Живий тризуб створений ніжинцями
Фото Богдан Гудак

Сьогодні, 21 травня, у рамках святкування Дня української вишиванки та "Мегамаршу у вишиванках", що відбувся вперше у нашому місті, перед будівлею виконавчого комітету міської ради було створено живий тризуб


Фото Ігор Тішен

По темі: Перший ніжинський Мегамарш у вишиванках. Фото


Після того як учасники "Мегамаршу у вишиванках" дійшли до площі Івана Франка, загальна колона була поділена на три частини кожна з яких повинна була стати складовою тризуба.  Завчасно, організаторами флешмобу "Живий тризуб" перед будівлею виконкому було намальовано контури майбутнього тризуба, які і стали орієнтиром для учасників.

За декілька хвилин "Живий тризуб" був створений після чого учасниками флешмобу та всі присутні ніжинці разом заспівали гімн України. 

По завершенні його виконання у небо була запущена вишиванка виготовлена учнями Школи мистецтв під керівництвом Юлії Петренко




Фото freshmediagroup.com.ua

Фото учасників флешмобу "Живий тризуб":





  










































































0





По темі: Перший ніжинський "Мегамарш у вишиванках". Фото
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: