Завантаження ...
banner
banner

Земельні питання знову стали найгарячішими

На сесії були розглянуті актуальні питання життєдіяльності громади, зокрема про внесення змін до бюджету міста, про продаж земельних ділянок власникам, про присвоєння адрес та інші.

Сесія ніжинської міської ради

Сьогодні відбулося чергове 68-ме пленарне засідання міської ради. У засіданні взяли участь заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керівників структурних підрозділів виконавчих органів  міської ради, територіальних підрозділів органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представників засобів масової інформації, громадських об’єднань міста.

Розглянули актуальні питання життєдіяльності громади, зокрема про внесення змін до рішення 64 позачергової сесії міської ради 6 скликання від 27 січня 2015 року  «Про міський бюджет міста Ніжина на 2015 рік», про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках, про присвоєння адрес та інші.
 
Як завжди, гаряче минули обговорення земельних питань – про виділення ділянок учасникам АТО та містянам. Питання вирішили залишити до вивчення. Розгорілися баталії також навколо питання надання в оренду одного із приміщень для потреб Ніжинського козацького товариства «Ніжинський козацький полк» українського козацтва.
 
Депутатський корпус спочатку відкинув прохання голови товариства Володимира Ювка через ряд об’єктивних юридичних нюансів та, разом з тим, часом суб’єктивного особистісного ставлення. Але міський голова Анатолій Лінник виступив на підтримку організації, зазначивши, що подібні заняття конче необхідні – в контексті останніх подій, що відбуваються у нашій країні.

nizhyn.city
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: