Завантаження ...
banner
banner

Талановитий ніжинський співак та звукорежисер - Володимир Савицький

Продовжуємо рубрику «В гостях у редакції майніжин» з багатогранною особистістю, неординарним ніжинцем - Володимиром Савицьким.

Володимир Савицький, хіп-хоп, ніжинець, музикант, ніжинський музикант

Продовжуємо рубрику «В гостях у редакції mynizhyn.com» з багатогранною особистістю, неординарним ніжинцем -  Володимиром Савицьким.

Професійне аранжування, гарний музичний ряд та приємний чоловічий вокал в поєднанні з емоційністю текстів складають гарне враження.

Випадково натрапивши на треки простого ніжинського хлопця було враження «це точно Ніжин?», аж занадто було схоже на професійну, дороговартісну обробку в сучасній студії. 

Володимир народився в Ніжині, як сам зазначає: «Прекрасне місто, люблю його всією душею». Відвідував 7-му школу.

Писати тексти та записувати композиції почав ще в шкільні роки, приблизно в 2008 році, на простий мікрофон для скайпу. 

«Відсутність обладнання не могло спинити мого бажання самоствердження через музику, яка цікавила мене з дитинства, хоча професійно нею ніколи не займався», - коментує Володимир

Все, що вміє та чого досяг зробив сам.

«Коли дома з'явився комп'ютер, почав самостійно вивчати програми для звукозапису, і потрошку займатися цим, як хобі»

Колись популярному місці відпочинку в парку Т.Г. Шевченка «Квадраті» та «Хоботі» організовували драйвові "хіп-хоп паті" саме там Володимир під ніком  Savickuy (похідне від прізвища) мав змогу виступати вперше зі своїми друзями. «Незабутній час та приємні спогади!», - пригадує хлопець.
 
Першими вдячними слухачами були однокласники, друзі та знайомі
 
«Тематика пісень різна, від більш веселих до сумних, за всі роки було записано безліч пісень, що утворили власний архів»
 
Володимир Савицький не лише записує себе самостійно, також займається обробкою та зведенням треків.

«На двох представлених піснях ніжинці - Jezz та Fuh, які також записують свої пісні»

За зізнанням самого Володимира, саме добре слово та увага друзів є головною підтримкою у творчості. 

«У кожного бувають тяжкі часи, коли творити складно саме дружнє слово дає сили. Я отримую неймовірне задоволення від процесу написання та роботи над новим треком – це надихає!» 

Два рази виступав на головній сцені міста в ході музичного конкурсу "СЕССІЯ" в 2009 році та 2011, який проходив кожен рік на Покровському ярмарку. За словами Володимира, виступати на головній сцені рідного міста та ще й під час проведення "головної ніжинської розваги" було цікаво та незабутньо!
 
Талановитий хлопець зробив своє хобі й способом підробітку - інколи приймає замовлення на запис або зведення треків від інших виконавців!

Під відео з піснями Вододимира Савицького можна переглянути посилання на ресурси співака, де можна послухати його треки. 

Лілія Журко

СаундКлауд - https://soundcloud.com/savickuy

Інстаграм - https://www.instagram.com/savickuy/

Ютюб - https://www.youtube.com/channel/UCpIMteopJRx8FKNVkPUgxGw

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: