Завантаження ...
banner
banner

Ніжинський суд перейшов під надійний захист

Ніжинський  суд перейшов під надійний захист  фото

Відсьогодні Ніжинський міськрайонний суд – під пильним і надійним захистом Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області. Це 13 об’єкт в регіоні, який охоронятиметься професійним відомством, підпорядкованим судовій гілці влади.

Вранці до Ніжинського суду завітав начальник територіального управління в області полковник Служби судової охорони Олександр Рибак. Разом з т.в.о. голови Ніжинського суду Ігорем Карпусем він привітав суддівський корпус та працівників з цією важливою подією.

Саме в Ніжині дислокуватиметься командування другого підрозділу охорони. Підрозділ матиме стратегічне значення в роботі теруправління, адже до його підвідомчої зони увійде майже половина Чернігівської області.

За словами виконувача обов’язки голови суду, довірити Службі судової охорони вирішення безпекових питань всіх органів системи судової влади України – важливе й правильне рішення. Зрештою, такий крок сприятиме покращенню інституційної незалежності судів.

- Ми беззаперечно раді вітати представників Служби судової охорони, – зазначив Ігор Карпусь. - Завданням суду є забезпечення прав і свобод громадян. Тому дотримання громадського порядку в судовій залі, коли всі учасники процесу відчувають себе у безпеці, є необхідними умовами для відправлення незалежного правосуддя.

У свою чергу Олександр Рибак запевнив у готовності всебічно сприяти ефективній роботі судової установи.

- Наша задача, щоб суд і його апарат могли безпечно і спокійно виконувати свої обов'язки, працюючи на благо наших громадян і держави, щоб на шляху справедливого судочинства не виникало жодної загрози або перепони, – наголосив керівник судових охоронців. – Впевнений, що разом ми працюватимемо як злагоджений механізм, як одна родина, спільно вирішуючи всі проблемні питання.

На згадку про знакову подію Олександр Рибак вручив Ігорю Карпусю символічний знак. Не порушуючи доброї традиції, жіночий колектив привітали квітами.

Завершили урочистості презентацією засобів спеціального призначення, що використовуються судовими охоронцями під час несення служби. Показали як виглядає однострій, знаки розрізнення, індивідуальні засоби бронезахисту тощо.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: