Завантаження ...
banner
banner

Виконком тривалістю у 35 хвилин

35 хвилин - саме стільки часу тривало чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Серед запланованих на розгляд проектів рішень лише перше - "Про фінансування програми розвитку культури, мистецтва, туризму і охорони культурної спадщини"

виконком ніжин, олександр малаш

35 хвилин - саме стільки часу тривало чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Серед запланованих на розгляд проектів рішень лише перше - "Про фінансування програми розвитку культури, мистецтва, туризму і охорони культурної спадщини", стосувалося життя міста , та й то, потрібно було лише підтвердити попередні рішення. 

А от у різному та в додаткових рішеннях, нарешті дійшла черга до організації випилювання і вивезення аварійних дерев. Головна проблема комунальників – немає коштів на такі роботи, тому дерево на Троїцькому кладовищі лежатиме, очевидно, до наступного року. Цікаво куди йде випиляне дерево, скільки коштує 1 кубічний метр дров і чому, за рахунок випилу дерев і їх продажу на ті ж дрова, підприємство не може забезпечити стабіль очищення вулиць? 
 
До речі, сьогоднішнє засідання виконкому варто відзначити не тільки через тривалість, а й ще й тим, що на ньому, нарешті, після тривалої паузи, з’явився один з найбільших прогульників – Андрій Миколайович Філь.  Але чи зможе він в подальшому залишатися членом виконкому, не з’являючись на більш ніж половині його засідань?

Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: