Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині з'явиться соціальний хаб «Ми разом»

У Ніжині з'явиться соціальний хаб «Ми разом»  фото

«Створення соціального хабу «Ми разом» на базі відділення денного перебування Територіального центру Ніжинської ТГ» - проєкт під такою назвою скоро реалізуватиме Ніжинська територіальна громада.

Про це повідомляє MYNIZHYN

Як зазначається на сторінці Фонду міжнародної солідарності «Solidarity Fund PL», у рамках «Фонду малих проєктів – Україна 2021 UA02», який проводився Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні для учасників проєкту «Соціальні послуги: індивідуальна фасилітація для ефективного функціонування» відібрані 3 проєктні заявки з 6 поданих учасниками.

Серед переможців і ніжинський проект - «Створення соціального хабу «Ми разом» на базі відділення денного перебування Територіального центру Ніжинської ТГ» (загальна вартість проєкту – 528 400 грн/співфінансування від Фонду міжнародної солідарності – 456 400 грн). 

Відтак у приміщенні центру облаштують комфортний простір для людей з інвалідністю та людей похилого віку. Хаб обладнають мультимедійною технікою, меблями, також там облаштують санітарну кімнату. Ще закуплять стіл для пісочної арт-терапії, соляні лампи, світловий дощ. На території хабу проводитимуть майстер-класи з творчості та інші заходи для людей з індвалідністю та людей похилого віку. 

Читайте також: «Інтерактивний скансен» у Ніжині: що це та хто фінансує?

Також співфінансування від Представництва отримають ще дві громади. Це Менська ТГ з проектом «Соціальна пральня «Достойне життя»» (399 623 грн/359 660 грн) та Сновська ТГ  – проект «Від віку до життя – до віку щастя!» – розширення послуг «Простору активного довголіття» Сновської МТГ (472 675 грн/548 186 грн.). 

Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: